3D yazıcı almak için site önerisi

akumas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa girişeceğim 3D yazıcı serüveni için Bambu Lab A1 almayı düşünüyorum. Bunun için ise metatechtr alışveriş yapmayı düşünüyorum. Güvenilir midir? Önereceğiniz bir site var mıdır?

Merhaba. İlk defa girişeceğim 3D yazıcı serüveni için Bambu Lab A1 almayı düşünüyorum. Bunun için ise metatechtr alışveriş yapmayı düşünüyorum. Güvenilir midir? Önereceğiniz bir site var mıdır?

Bende oradan aldım. Gelmesi biraz uzadı ama destek sürecinde de teslimat konusunda da sıkıntı yaşamadım. Öneririm. Gelecekte renkli baskı düşünüyorsanız combo almanızı öneririm. Bende düz versiyon almıştım sonrasında pişman oldum ve renk kitini ayrı almak durumunda kaldım.

Metatechtr güvenilir gibi duruyor yorumlar iyi Bambu Lab konusunda deneyimliler robolink market 3D3 teknoloji robotistan porima da bakabilirsin alirken yorumlara garantiye fiyata dikkat et.

Bende oradan aldım. Gelmesi biraz uzadı ama destek sürecinde de teslimat konusunda da sıkıntı yaşamadım. Öneririm. Gelecekte renkli baskı düşünüyorsanız combo almanızı öneririm. Bende düz versiyon almıştım sonrasında pişman oldum ve renk kitini ayrı almak durumunda kaldım.
Hocam onun için çok yorum okudum filament israfı çok olduğunu ve sadece 4 renk içerdiği için şimdilik düzünü almayı planlıyorum teşekkür ederim gene de değerli yorumunuz için.

Robo 90 veya robotistana bakabilirsin.
Robo 90 veya robotistana bakabilirsin.
Robotistan da tükenmiş robo 90 da ise fiyat farkı bulunuyor biraz hocam taksitle alımda da baya fark var diye biraz çekindim teşekkür ederim gene de yorumunuz için 🙏

Metatechtr güvenilir gibi duruyor yorumlar iyi Bambu Lab konusunda deneyimliler robolink market 3D3 teknoloji robotistan porima da bakabilirsin alirken yorumlara garantiye fiyata dikkat et.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

Hocam onun için çok yorum okudum filament israfı çok olduğunu ve sadece 4 renk içerdiği için şimdilik düzünü almayı planlıyorum teşekkür ederim gene de değerli yorumunuz için.

Robotistan da tükenmiş robo 90 da ise fiyat farkı bulunuyor biraz hocam taksitle alımda da bayağı fark var diye biraz çekindim teşekkür ederim gene de yorumunuz için 🙏

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

Çoklu baskı alımla tekli arasında aynı israfı sağladığı için evet harcıyor değiştirirken fakat çok güzel çıkarıyor. Bu yüzden önermek istedim ama tabii sizin kararınız sadece kendi deneyimimi anlatmak istemiştim rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı