Tam olarak anlamadım. Baskı almak için mi uygulama arıyorsunuz? Bambu Lab'ın kendi app'i işinizi görmüyor mu?
Önerdiğiniz bir youtube kanalı falan var mı kullanımını anlatan?3D modelleme uygulaması arıyor arkadaş. Ben Fusion 360 kullanıyorum.
İngilizce biliyorsanız bu var.Önerdiğiniz bir youtube kanalı falan var mı kullanımını anlatan?
Teşekkür etmekte biraz geç kaldım kusura bakmayın gerçekten teşekkürler.Nispeten daha basit modelleri Tinkercad ile yapabilirsiniz. Sketchup'ta oldukça basittir. Teknik çizim için Fusion 360 çok iyi bir seçenek. Öğrenmesi nispeten kolay ve yapamayacağınız hemen hiç bir şey yok. Organik ve tasarımsal modeller için Blender, 3dsMax, Cinema4D, zBrush, Substance Designer kullanıyorum. Bunlara çok ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Fusion 360 hem hobi kullanımı için ücretsiz sunuluyor hem de teknik çizim açısında oldukça kullanışlı program. Bu konuda Solidworks'te var ama yeni başlayacaksanız Fusion 360 daha mantıklı olacaktır.
Çok teşekkür ederim.İngilizce biliyorsanız bu var.
![]()
Learn Autodesk Fusion 360 in 30 Days for Complete Beginners! 2023-23 EDITION
Learn Autodesk Fusion 360 in 30 Days for Complete Beginners! This is a 2022 completely brand new and REVAMPED version of the original 2019 course.In this tut...youtube.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.