3D yazıcı nerede tamir ettirilir?

Lnosmni

Hectopat
Herkese merhaba, bende bir tane creatly CR6-SE model bir yazıcı mevcut ben yazıcımı bir süre önce bozdum ve kendimde tamir etmeye çalıştım falan daha kötü duruma getirdim. Hatta civatalarını falan kaybettim. Acaba 3D yazıcımı tamir ettirebileceğim bir firma var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, bende bir tane creatly CR6-SE model bir yazıcı mevcut ben yazıcımı bir süre önce bozdum ve kendimde tamir etmeye çalıştım falan daha kötü duruma getirdim. Hatta civatalarını falan kaybettim. Acaba 3D yazıcımı tamir ettirebileceğim bir firma var mı?

Garanti kitapçığında yer alan servis numaralarını arayabilirsiniz. Ya da resmi satıcılar olan robotistan gibi yerleri arayıp onlardan servis numaralarını isteyebilirsiniz.

Peki rinho printerden daha önce hiç tamirat yaptırdınız mı?

Hayır fakat tamir bölümünde çalışan kişiyi yakından biliyorum ve yazıcılardan çok iyi anlıyor hatta ben onun sayesinde bu kadar çok şey öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum yani çalışanlar profesyonel diyebilirim fakat sizde öncesinden onlarla iletişime geçin.

Peki rinho printerden daha önce hiç tamirat yaptırdınız mı?

Çalışanlar bayağı samimi kişiler, teknik servis için bikaçgün önceden sıra almanız gerekiyor, ben bir sorun yaşadığımda gidip soruyordum getir bakarız falan demiyolardı nasıl çözeceğimi anlatıyolardı, bu arada yazıcındaki sorun ne?

yazıcım nozul sıcaklığını -15 derece olarak gösteriyor kendim yapmaya çalıştım birde yazıcıda başarısız bir driect drive girişimim oldu ondan yazıcı birazcık pert acaba şehir dışından makine kabul ediyorlar mı?

Yazıcım nozul sıcaklığını -15 derece olarak gösteriyor kendim yapmaya çalıştım bir de yazıcıda başarısız bir driect Drive girişimim oldu ondan yazıcı birazcık pert acaba şehir dışından makine kabul ediyorlar mı?

Hocam merhaba ne yaptınız tam olarak sorun ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı