3D yazıcı önerisi

sersam

Femtopat
Katılım
1 Ağustos 2020
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bitirme projesi olarak 3D Yazıcı yapıyorum. Solidworks kullanarak bağlantı ekipmanı olarak parça oluşturdum. Ancak baskı yapan şirketlerle görüştüğümde yüksek fiyat talep ediyorlar. Elinde 3 boyutlu yazıcısı olup yardımcı olabilecek birisi var mı?
Linkde parçalar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba linke girmeye çalıştığımda erişim istedi. Hızlı cevap verirseniz yardım etmeyi denerim.
Parçaların dolgu oranı nedir?
Dolgu oranı olacak? (%20 ya da %!00)
 
Son düzenleme:
Merhaba linke girmeye çalıştığımda erişim istedi. Hızlı cevap verirseniz yardım etmeyi denerim.
Parçaların dolgu oranı nedir?
Dolgu oranı olacak? (%20 ya da %!00)
Merhaba suan erişim izni verdim. Bende tam olarak doluluk orani ne olmalı bilmiyorum ama %50 doluluk oranı yeterli oluyormuş diye gördüm yaptığım araştırmalar sonucunda.
 
Konuşmayı daha düzenli hale getirmek için herhangi bir sosyal mecra adresinizi belirtebilir misiniz ?
 
Insta @samet_aygn55 burdan iletişime geçebiliriz.
@MBGtrFORCE isimli arkadaşa çok teşekkür ederim. Eger sizinde 3 boyutlu baski ile ilgili bir ihtiyacınız olursa kendisi ile iletişime geçerseniz hem hızlı hem uygun fiyatlarla yardımcı oluyor.
Benim baskimda parçaların yazılırken ki halini hem yazildiktan sonra halinin videolarını tek tek attı. Tekrar teşekkür ederim yardımları için.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı