3D Yazıcı önerisi

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 4000-5000₺ arası 3D Yazıcı arıyorum ve kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse birkaç sorum olacak.

Son düzenleme:
Bütçeniz için creality cr 6 se önerebilirim. Ben ender 3 v2 kullanıyorum. Cr 6 se benim kullandığım modele kıyasla çift z motoru, otomatik tabla ayarlama, direct drive extruder gibi bence kesinlikle fiyatına değecek özelliklerde geliyor. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

Bütçeniz için creality cr 6 se önerebilirim. Ben ender 3 v2 kullanıyorum. Cr 6 se benim kullandığım modele kıyasla çift z motoru, otomatik tabla ayarlama, direct drive extruder gibi bence kesinlikle fiyatına değecek özelliklerde geliyor. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

Hocam arıza yapıyor mu hiç ?

Malzemesini falan nereden temin ediyoruz bir de diyelim bunu aldık yanında biraz da olsa malzeme falan veriyorlar mı?
Hocam bende almayı düşünüyorum. Dediğiniz bütçedeki yazıcılar giriş seviyesimi oluyor acaba?
İnanın hiçbir bilgim yok bütçem bu diye böyle yazmıştım :D giriş seviyesi olduğunu sanmıyorum alıp kullanacağız, kullandıkça öğreneceğiz mantık bu sanırım.

Malzemesini falan nereden temin ediyoruz bir de diyelim bunu aldık yanında biraz da olsa malzeme falan veriyorlar mı?
İçerisinden işinize yaracak kadar malzeme(flament) çıkmıyor. PLA filament kullanmanızı öneririm. PLA flamentlerin fiyatı 130-200 TL arası değişiyor. Ben sadece porima kullandım diğerleri hakkında bilgim yok.
Peki hocam silah falan basabiliyor muyuz? Yani ak falan yapsam kendime oluyor mu?
Bu önerdiğim modelin tabla alanı küçük. Silah gibi şeyleri basmanız için ya büyük baskı alanlı bir yazıcı almalısınız ya da parça parça basıp birleştirmelisiniz. Büyük tabla alanı istiyorsanız Cr 10 gibi modellere bakabilirsiniz.

CR 6 SE direct drive değil bowden extruder kullanıyor.

Arkadaşlar selam. 4000-5000₺ arası 3D Yazıcı arıyorum ve kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse birkaç sorum olacak.
Bende o fiyat bandında CR 6 SE önerebilirim.

İnanın hiçbir bilgim yok bütçem bu diye böyle yazmıştım :D giriş seviyesi olduğunu sanmıyorum alıp kullanacağız, kullandıkça öğreneceğiz mantık bu sanırım.
Malzemeleri en yaygın olarak PLA kullanılıyor hobi amaçlı. Ülkemizde de yerli ve yabancı bir sürü filament markası var. Kendim bu aralar Microzey, Mia filament kullanıyorum, ikisinden de memnunum, öneririm.

Peki hocam silah falan basabiliyor muyuz? Yani ak falan yapsam kendime oluyor mu?
Silah, kılıç vs. istediğiniz her şeyi basabilirsiniz, tek parça değil parça parça basıp, sonrasında birleştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı