3D yazıcı önerisi

onur_kakilli5

Hectopat
Kullandığım program Siemens NX. Bu programda çizilmiş tasarımları printleyebileceğim, iş görecek ama kısa zaman sonra bozulmayacak 3D yazıcı önerisi yapar mısınız?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yeni başlıyorsanız Anycubic İ3 Mega s önerebilirim. Kendim Ender 3 V2 ve Clone Prusa İ3 Mk2 sahibiyim ve Ender 3'te ayar yapmak otomatik levelleme olanlara göre yeni başlayanlar için çok daha zor.

Kullandığım program Siemens NX. Bu programda çizilmiş tasarımları printleyebileceğim, iş görecek ama kısa zaman sonra bozulmayacak 3D yazıcı önerisi yapar mısınız?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bütçe belirtilmemiş ama Creality CR 6 SE düşünülebilir, amatör bireyleri çok zorlamayacak yapıda, kolay bed leveling yapabilir, dilediğiniz baskıyı alabilirsiniz.

Daha büyük baskı hacmine sahip bir cihaz düşünülürse Setla S40 veya daha üstü bir model önerebilirim. Setla'da cihazı ilk aldığınızda yatak ayarı ile uğraşırsınız biraz (ilk kurulum, ayar), ondan sonra aylarca sadece SD kartı takıp print tuşuna basar arkanızı döner gidersiniz. O kadar rahat bir cihaz. Kendimde kullanıyorum en son 4 ay önce yatak ayarı yaptım, bir ay kullanmadığım oldu yine de SD kartı takıp printe bastığımda sonuç mükemmeldi.

Kullandığınız programı deneyimlemedim bir fikrim yok fakat " .stl " formatında export edebiliyorsanız, herhangi bir yazıcıda rahatlıkla baskı alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı