3D yazıcı yazılımı nereden bulunur?

Hocam indirme sitesi kaldırılmış olmuyor.

Maalesef. İletişim bilgisi paylaşımı yasak. Pronterface ile M303 E0 S200 dene.

Senin durumuna benzer bir durum yaşadım. Ben çözemedim.
[URL

Bu kodu yazdığımız zaman böyle bir hata veriyor hocam.

Dosya Ekleri

• 20250715_110433.jpg
    20250715_110433.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu kodu yazdığımız zaman böyle bir hata veriyor hocam.

Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarı yapmadan önce Termistör fiziksel bir sorunu yok dimi? Eminsen, Arduino IDE ile Marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimden TEMP_SENSOR_0 kontrol et.

İşini kolaylaştırsın diye sana zip dosyası paylaşacam. Marlin 2.1 sürümü bu! Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (Marlin 2.1.3 beta 3 göremedim.)

Son düzenleme:
Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarı yapmadan önce termistör fiziksel bir sorunu yok değil mi? Eminsen, Arduino IDE ile marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimden TEMP_SENSOR_0 kontrol et.

İşini kolaylaştırsın diye sana ZIP dosyası paylaşacağım. Marlin 2.1 sürümü bu! Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (marlin 2.1. 3 beta 3 göremedim.)

Tamamdır deneyip tekrardan yazacağım.

Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarı yapmadan önce termistör fiziksel bir sorunu yok değil mi? Eminsen, Arduino IDE ile marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimden TEMP_SENSOR_0 kontrol et.

İşini kolaylaştırsın diye sana ZIP dosyası paylaşacağım. Marlin 2.1 sürümü bu! Configuration.h ve Configuration_adv.h ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (marlin 2.1. 3 beta 3 göremedim.)

Hocam bilgisayardaki hesabımdan yazıyorum dediğin dosyayı indirdim two trees bluer dosyasını buldum Configuration_adv.h ve Configuration.h var bunları ne yapacağım şimdi.

Hocam bilgisayardaki hesabımdan yazıyorum dediğin dosyayı indirdim two trees bluer dosyasını buldum Configuration_adv.h ve Configuration.h var bunları ne yapacağım şimdi.

İlk önce dosyadakileri dene. Olmaz ise içlerinden TEMP_SENSOR_0 ayarını bul. Sonra onu değiştiririz.

İlk önce dosyadakileri dene. Olmaz ise içlerinden TEMP_SENSOR_0 ayarını bul. Sonra onu değiştiririz.

Hangi dosyadakileri deneyim o Configuration.h ve diğerinin içinde temp_sensor_0 ayarınımı bulayım ve direkt bunları neyle açmalıyım Arduino IDE ile mi?

Ben Arduino IDE kullanıyorum. İstersen önce elindekini temp_sensor_0 1 olarak ayarlayıp dene. Test et. Olmazsa Marlin 2.1 indirip Configuration.h dosyalarını değiştirip yükle. Test et. Baktın çözülmedi, bu sefer buna temp_sensor_0 1 olarak ayarlayıp test et. Bu işlemleri hep test ederek çözmen gerek. Ben 3 gün boyunca test ettim, sen düşün. Yine sonuca ulaşamadım.

1752569747342.png

Ben Arduino IDE kullanıyorum. İstersen önce elindekini temp_sensor_0 1 olarak ayarlayıp dene. Test et. Olmazsa marlin 2.1 indirip Configuration.h dosyalarını değiştirip yükle. Test et. Baktın çözülmedi, bu sefer buna temp_sensor_0 1 olarak ayarlayıp test et. Bu işlemleri hep test ederek çözmen gerek. Ben 3 gün boyunca test ettim, sen düşün. Yine sonuca ulaşamadım.

Hocam daha detaylı anlatma şansın var mı daha yeniyim bu işlerde pek tecrübem yok neyi nasıl yapacağımı tam bilmiyorum.

@ada D Şimdi internetten iyice araştırıp dönüş sağlarım. Çünkü her yazıcıda farklı yapılandırma yapılıyor. Ayrıca yemek yiyeceğim.

GPT'den yardım alabilirsin. O sana ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olur. Çözemediğin durum olursa gene ben bakarım.

@ada D şimdi internetten iyice araştırıp dönüş sağlarım. Çünkü her yazıcıda farklı yapılandırma yapılıyor. Ayrıca yemek yiyeceğim.

GPT'den yardım alabilirsin. O sana ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olur. Çözemediğin durum olursa gene ben bakarım.

Chat GPT'ye çok sordum ama hep aynı şeyi diyor ve limiti doluyor onun dediği tüm her şeyi yapmama rağmen hep aynı oluyordu ben beklerim senden geri dönüş afiyet olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı