3D yazıcı yazılımı nereden bulunur?

Chat GPT'ye çok sordum ama hep aynı şeyi diyor ve limiti doluyor onun dediği tüm her şeyi yapmama rağmen hep aynı oluyordu ben beklerim senden geri dönüş afiyet olsun.

Size iletişim bilgisi vermek isterdim, ancak cezalarımın hepsi 'Özelden Yardımlaşma' olduğu için ceza sürem bayağı uzuyor. Zaten hep millete yardım ettiğim için ceza yiyorum.
1752571720044.png
Moderatör izin verse, sorun çözülünce gelip konuya tek tek ben yazarım da işte… Belki daha önce açtığım konularda şansın yaver gider.

Pekala, sanırım senin cihazda 32-bit anakart mevcut. Arduino IDE kullanmak pek mantıklı olmayacak. Visual Code kullanacaz. PlatformIO IDE eklentisi gerekecek. Sol yanda Extensions kısmından eklersin. Ayrıca aşağıya ZIP bıraktım.

Marlin klasörününe Configurations klasöründekileri içine yapıştır (eskileri üzerine yaz).
Ayrıca platformio.ini içinden default_envs = mega2560 kısmını (Anakartını bilmem gerek bunu örnek olarak yazdım. Emin değilim.) default_envs = mks_robin_nano ile değiştir (zaten default_envs = mks_robin_nano ise değiştirmeye gerek kalmaz). VSCode’da Configurations açıp TEMP_SENSOR_0 kısmını bul. TEMP_SENSOR_0 1 yap (Bu işlemi önce normal şekilde atıp ardından yapabilirsin). Build et. SD kartı FAT32 formatla. Marlin/.pio/build/mks_robin_nano/firmware.bin çıktısı alman gerek. firmware.bin dosyasını SD karta kopyala. Yazıcıya tak. “Updating...” çıkması lazım.

Cihaz elimde mevcut olmadığından söylediklerim mantıken çalışması lazım!

@ada D @Ghost4

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı