Lejant
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX
* İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz
* Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM
* Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4
* Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi
* Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W
* SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s
* Kasa: Vento VG07F
- Meslek
- Mechanical Engineering
Chat GPT'ye çok sordum ama hep aynı şeyi diyor ve limiti doluyor onun dediği tüm her şeyi yapmama rağmen hep aynı oluyordu ben beklerim senden geri dönüş afiyet olsun.
Size iletişim bilgisi vermek isterdim, ancak cezalarımın hepsi 'Özelden Yardımlaşma' olduğu için ceza sürem bayağı uzuyor. Zaten hep millete yardım ettiğim için ceza yiyorum.
Pekala, sanırım senin cihazda 32-bit anakart mevcut. Arduino IDE kullanmak pek mantıklı olmayacak. Visual Code kullanacaz. PlatformIO IDE eklentisi gerekecek. Sol yanda Extensions kısmından eklersin. Ayrıca aşağıya ZIP bıraktım.
Marlin-2.1.3-b3 (1).zip

Configurations-2.1.3-b3.zip

Marlin klasörününe Configurations klasöründekileri içine yapıştır (eskileri üzerine yaz).
Ayrıca
platformio.ini
içinden default_envs = mega2560
kısmını (Anakartını bilmem gerek bunu örnek olarak yazdım. Emin değilim.) default_envs = mks_robin_nano
ile değiştir (zaten default_envs = mks_robin_nano ise değiştirmeye gerek kalmaz). VSCode’da Configurations açıp TEMP_SENSOR_0
kısmını bul. TEMP_SENSOR_0 1
yap (Bu işlemi önce normal şekilde atıp ardından yapabilirsin). Build et. SD kartı FAT32 formatla. Marlin/.pio/build/mks_robin_nano/firmware.bin çıktısı alman gerek. firmware.bin
dosyasını SD karta kopyala. Yazıcıya tak. “Updating...” çıkması lazım.Cihaz elimde mevcut olmadığından söylediklerim mantıken çalışması lazım!
@ada D @Ghost4
Son düzenleme: