Firmware Download
Before Download Please make sure to watch the following tutorial video before downloading or upgrading any firmware. Using the wrong firmware might cause permanent damage to your 3D printers. Our files are named and listed as, for example, “BLU-3-Nano v1.2-4×2208 Firmware”, among which “BLU-3 ”...www.twotrees3dofficial.com
Maalesef. İletişim bilgisi paylaşımı yasak. Pronterface ileM303 E0 S200
dene.
Senin durumuna benzer bir durum yaşadım. Ben çözemedim.
[URL
Bu kodu yazdığımız zaman böyle bir hata veriyor hocam.
Configuration.h
ve Configuration_adv.h
ayarı yapmadan önce Termistör fiziksel bir sorunu yok dimi? Eminsen, Arduino IDE ile Marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimden TEMP_SENSOR_0
kontrol et.Configuration.h
ve Configuration_adv.h
ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (Marlin 2.1.3 beta 3 göremedim.)Configuration.h
veConfiguration_adv.h
ayarı yapmadan önce termistör fiziksel bir sorunu yok değil mi? Eminsen, Arduino IDE ile marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimdenTEMP_SENSOR_0
kontrol et.
İşini kolaylaştırsın diye sana ZIP dosyası paylaşacağım. Marlin 2.1 sürümü bu!Configuration.h
veConfiguration_adv.h
ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (marlin 2.1. 3 beta 3 göremedim.)
Configuration.h
veConfiguration_adv.h
ayarı yapmadan önce termistör fiziksel bir sorunu yok değil mi? Eminsen, Arduino IDE ile marlin dosyasını yükleyip yukarıda bahsettiklerimdenTEMP_SENSOR_0
kontrol et.
İşini kolaylaştırsın diye sana ZIP dosyası paylaşacağım. Marlin 2.1 sürümü bu!Configuration.h
veConfiguration_adv.h
ayarları var. Example kısmında kendi yazıcını bulabilirsin. (marlin 2.1. 3 beta 3 göremedim.)
Hocam bilgisayardaki hesabımdan yazıyorum dediğin dosyayı indirdim two trees bluer dosyasını buldum Configuration_adv.h ve Configuration.h var bunları ne yapacağım şimdi.
TEMP_SENSOR_0
ayarını bul. Sonra onu değiştiririz.İlk önce dosyadakileri dene. Olmaz ise içlerindenTEMP_SENSOR_0
ayarını bul. Sonra onu değiştiririz.
temp_sensor_0 1
olarak ayarlayıp dene. Test et. Olmazsa Marlin 2.1 indirip Configuration.h dosyalarını değiştirip yükle. Test et. Baktın çözülmedi, bu sefer buna temp_sensor_0 1
olarak ayarlayıp test et. Bu işlemleri hep test ederek çözmen gerek. Ben 3 gün boyunca test ettim, sen düşün. Yine sonuca ulaşamadım.Ben Arduino IDE kullanıyorum. İstersen önce elindekinitemp_sensor_0 1
olarak ayarlayıp dene. Test et. Olmazsa marlin 2.1 indirip Configuration.h dosyalarını değiştirip yükle. Test et. Baktın çözülmedi, bu sefer bunatemp_sensor_0 1
olarak ayarlayıp test et. Bu işlemleri hep test ederek çözmen gerek. Ben 3 gün boyunca test ettim, sen düşün. Yine sonuca ulaşamadım.
@ada D şimdi internetten iyice araştırıp dönüş sağlarım. Çünkü her yazıcıda farklı yapılandırma yapılıyor. Ayrıca yemek yiyeceğim.
GPT'den yardım alabilirsin. O sana ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olur. Çözemediğin durum olursa gene ben bakarım.