3D yazıcıda basmak için model satmak

Merhaba arkadaşlar, 3D yazıcıda basılabilecek herhangi bir modeli nasıl satabilirim? Böyle bir site var mıdır?
Thingiverse'teki modelleri yapabilirsiniz ancak lisanslara dikkat edin. Non-commercial etiketi olmayanları satabilirsiniz. Öbür türlü telif hakkı ihlaline girer. Başınıza iş açmasanız bile hiç etik değil. İnsanların hakkını çalmak oluyor.

Thingiverse'teki modelleri yapabilirsiniz ancak lisanslara dikkat edin. Non-commercial etiketi olmayanları satabilirsiniz. Öbür türlü telif hakkı ihlaline girer. Başınıza iş açmasanız bile hiç etik değil. İnsanların hakkını çalmak oluyor.
Verdiğin cevap konu ile çok alakasız. Hem non-commercial olmayanları da satamazsın.

Son düzenleme:
Verdiğin cevap konu ile çok alakasız. Hem non-commercial olanları da satamazsın.
Dalga geçiyorsunuz sanırım. Arkadaş site önerisi istemiş ve ben de yaptım. Zaten o lisansa sahip olanları satamıyoruz. 4 aydır bu işle ilgileniyorum ve neyin telif hakkına girip, girmeyeceğini biliyorum. Bir soru sormuş ve yardım ettim. Mesaj sayınızı arttırmak için okumadan, bakmadan yazmayın.

Dalga geçiyorsunuz sanırım. Arkadaş site önerisi istemiş ve ben de yaptım. Zaten o lisansa sahip olanları satamıyoruz. 4 aydır bu işle ilgileniyorum ve neyin telif hakkına girip, girmeyeceğini biliyorum. Bir soru sormuş ve yardım ettim. Mesaj sayınızı arttırmak için okumadan, bakmadan yazmayın.
Arkadaş yaptığım modelleri nerede satabilirim demiş sen Thingverse'deki modelleri yap diyorsun.

Arkadaş yaptığım modelleri nerede satabilirim demiş sen Thingverse'deki modelleri yap diyorsun.
Soruda anlatım bozukluğu var. Çünkü her iki türlü şekilde anlaşılıyor. Ben buradan ve Dolap üstünden ilan açarak satıyorum. Dolap.com ve Sahibinden.com üstünden satılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı