3D yazıcıda bu tuş ne işe yariyor?

509401

Hectopat
Yanlışlıkla bastım ne işe yarıyor?

20230228_173957.jpg

Step motorlarının sınırlarını anlamasına yarıyor. Basım sırasında basmadıysan bir şey olmaz.

Tamam onu çıt sesinden sonradan anladım ama yine de sağ olun. Başka bir sorum daha var, şimdi ben filament başka bir renk yapmak istediğimde sıcaklığı 200 dereceye getiriyorum, mevcut olan filamenti çıkarıyorum içinde kalan filamentide sıcaklıkla atıyor başka filament takınca tamamen atıyor doğru mu yapıyorum? Nozzle biraz aşınmış normal mi?

Tamam onu çıt sesinden sonradan anladım ama yine de sağ olun. Başka bir sorum daha var, şimdi ben filament başka bir renk yapmak istediğimde sıcaklığı 200 dereceye getiriyorum, mevcut olan filamenti çıkarıyorum içinde kalan filamentide sıcaklıkla atıyor başka filament takınca tamamen atıyor doğru mu yapıyorum? Nozzle biraz aşınmış normal mi?
Normal normal. Ayrıca normalde yanında temizleme iğnesi de gelir ama gelmemişse onunla güzelce bir temizliğini yapın. Performans düşüklüğü yaşarsanız da aşınmadan ötürü, nozzle'ın 4lü paketleri satılıyor onlardan alabilirsiniz. Robotistan gibi yerler satıyorlar. Pirinç uç alın tabiki yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı