3D yazıcıdan pasif gelir elde edilir mi?

Anladım onden 2-3 k depğil yanı ve aylık 3 k vermıyoruz Mali müsavir yöle dediydide.

Bununla Trendyol hepsburada Amazon satış yapabilir miyim kargo işleri nasıl gidiyor?
Kuruluş için yine 2-3 civarı gidiyor maalesef. Aylık gider vergi ve muhasebe ücreti veriyorsun o da 1K civarı olur. Dediğin yerlerde satış yaparsın ama kargo işi sana bağlı onun hakkında bilgim yok.

Kargo parası minimum 50-60 TL çıkar.
Bu tarz platformlarda komisyon usulü çalışılıyor ve %20-25 civarı satıştan pay alıyorlar.
Eğer seri üretim tarzında yapmayacaksanız, boyama vb işlerinde gerçekten iyi değilseniz. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmeyecektir.

Kargo parası minimum 50-60 TL çıkar.
Bu tarz platformlarda komisyon usulü çalışılıyor ve %20-25 civarı satıştan pay alıyorlar.
Eğer seri üretim tarzında yapmayacaksanız, boyama vb işlerinde gerçekten iyi değilseniz. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmeyecektir.
İlk çevreme yaymayı düşünüyorum o sırada YouTube TikTok'ta gelişmeyi planlıyorum.

Gerçekten güzel paralara satmak istiyorsan, iyi bir işçilik, kaliteli ekipman ve malzemeler alman gerekiyor.
Tiktok, youtube gibi platformlardan dolayı satışına artısı olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı