3D yazıcıya ekstruder önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tip ya da daha basit bir ürün de kullanabilirsin, N11'de gözüne çarpan ürünlerin uyumluluğunu satıcılarından teyit edip satın alabilirsin. Ben ekstra upgrade'e gitmezdim.

Tamamdır ikisine de bakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu tip ya da daha basit bir ürün de kullanabilirsin, N11'de gözüne çarpan ürünlerin uyumluluğunu satıcılarından teyit edip satın alabilirsin. Ben ekstra upgrade'e gitmezdim.

Araştırdım ve dediğiniz üzere bu model mantıklı geldi bu sistemle direct drive yapmayı gösteren bir video veya stl biliyor musunuz?

@quarest @Siyah Martı

Son düzenleme:
Tamamdır ikisine de bakacağım.

Araştırdım ve dediğiniz üzere bu model mantıklı geldi bu sistemle Direct Drive yapmayı gösteren bir video veya stl biliyor musunuz?

@quarest @Siyah Martı

Şunu buldum hocam:

Videodaki stl: CR-6 SE Direct Drive Mount by konton

Ayrıca Direct Drive'dan vazgeçersen linkini attığın extruder bende var, uygun fiyata gönderebilirim.
Artı olarak videodakinden başka modeller varsa onlara da bakabilirsin, bu biraz fazla uzun ve büyük baskı kaliten aksine düşebilir extra ağırlık bineceği için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı