3D yazıcıyla yeni başlayanlar ne almalı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 412

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Bambu Lab A1 mini almak için para biriktireceğim. Bu sektörde hiç yokum, yani hiç anlamıyorum. Ancak teknolojiye merakımdan ve bir süredir “bende 3D yazıcı olsa yaparım” diye söylendiğim şeyler olduğu için 3D yazıcı alacağım. Bunun yanında çok fazla şey gerekmiyor sanırsam — yapıştırıcısı falan gibi. Neler alınmalı, bilen biri yazarsa sevinirim. Bir de bu site güvenilir mi, bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

Bambu Lab A1 mini almak için para biriktireceğim. Bu sektörde hiç yokum, yani hiç anlamıyorum. Ancak teknolojiye merakımdan ve bir süredir “bende 3D yazıcı olsa yaparım” diye söylendiğim şeyler olduğu için 3D yazıcı alacağım. Bunun yanında çok fazla şey gerekmiyor sanırsam — yapıştırıcısı falan gibi. Neler alınmalı, bilen biri yazarsa sevinirim. Bir de bu site güvenilir mi, bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

Bambu markası yeni başlayanlar için çok güzel modeller sunuyor, baskı aldığınız model için yapıştırıcı, markanın kendi filamentini (kendileri gönderebiliyorlar) kullanın. İlk kullanacağınız zaman basit gemi modelini basın, internetten modeli aratarak tabla ayarlama, baskı ayarlarını ayarlayın. Sonrasında güvenli bir şekilde rahat bir deneyim alabilirsiniz. İyi geceler.

Hayır gerekmiyor. Sadece bakımları geldiğinde yapmalısın. Yapıştırıcı gerekedebilir gerekmeyedebilir. O senin yeteneğine ve yazıcıdaki ayarlarına kalmış. Ama baskının tabladan ayrılmaması için sürebilirsin sıkıntı olmaz. Ucuz yollu Pritt kullanabilirsin. Bu arada başlamadan önce eğitim videosu izlemeni öneririm.

1751578067102.png

Bambu markası yeni başlayanlar için çok güzel modeller sunuyor, baskı aldığınız model için yapıştırıcı, markanın kendi filamentini (kendileri gönderebiliyorlar) kullanın. İlk kullanacağınız zaman basit gemi modelini basın, internetten modeli aratarak tabla ayarlama, baskı ayarlarını ayarlayın. Sonrasında güvenli bir şekilde rahat bir deneyim alabilirsiniz. İyi geceler.

Yapıştırıcı için pritt kullanacağım.

Hayır gerekmiyor. Sadece bakımları geldiğinde yapmalısın. Yapıştırıcı gerekedebilir gerekmeyedebilir. O senin yeteneğine ve yazıcıdaki ayarlarına kalmış. Ama baskının tabladan ayrılmaması için sürebilirsin sıkıntı olmaz. Ucuz yollu pritt kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 2527133

Peki sağ olun siteyi biliyor musunuz? Bir de bu yapıştırıcıyı silmek gerekmez mi?

Peki sağ olun siteyi biliyor musunuz? Bir de bu yapıştırıcıyı silmek gerekmez mi?

Tablaya sürdüğün yapıştırıcı eskidiğinde sabun + su ile yıkayabilirsin tablayı. Siteyi yazmamışsın sanırım.

Porima 3D'den alabilirsiniz , baskı alırken çok hafif olarak sürün , bastırarak tablaya zarar verebilirsiniz .

Porima 3D'den alabilirsiniz, baskı alırken çok hafif olarak sürün, bastırarak tablaya zarar verebilirsiniz.

Peki illa Bambu Lab'in mi PLA filamentini almalıyım normal PLA alsam olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı