pxlfrc Yoctopat Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 48 dakika önce #1 Merhaba, 3DS Max ve benzeri render programları için bir laptop almayı planlıyorum. İki model arasında kaldım: ASUS TUF Gaming F16 — i7 13. nesil / RTX 4060 / 32 GB RAM. MSI Katana 17 — i7-14650HX / RTX 5070 / 32 GB RAM. Bu iki modeli kullanan veya teknik bilgiye sahip olanlara sorum şu: Render performansı açısından hangisi daha mantıklı olur? Isınma, fan sesi, aşırı gürültü gibi sorunlar var mı? Servis ve garanti deneyimi açısından ASUS mu MSI mı daha sorunsuz? Uzun süreli çalışma (render alırken) dayanıklılık konusunda hangisi daha iyi? Kullanıcı yorumlarınızı ve önerilerinizi duymak isterim, şimdiden teşekkürler.
Merhaba, 3DS Max ve benzeri render programları için bir laptop almayı planlıyorum. İki model arasında kaldım: ASUS TUF Gaming F16 — i7 13. nesil / RTX 4060 / 32 GB RAM. MSI Katana 17 — i7-14650HX / RTX 5070 / 32 GB RAM. Bu iki modeli kullanan veya teknik bilgiye sahip olanlara sorum şu: Render performansı açısından hangisi daha mantıklı olur? Isınma, fan sesi, aşırı gürültü gibi sorunlar var mı? Servis ve garanti deneyimi açısından ASUS mu MSI mı daha sorunsuz? Uzun süreli çalışma (render alırken) dayanıklılık konusunda hangisi daha iyi? Kullanıcı yorumlarınızı ve önerilerinizi duymak isterim, şimdiden teşekkürler.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.151 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 43 dakika önce #2 İkisi de alınmaz. Bütçeniz nedir? Artı 0 Eksi