3G Erişimi İçin Operatör Seçimi

Doom06

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
.
Merhaba. Ben şimdi Vodafone kullanıyorum ama bizim evde hiç 3G çekmiyor. Bende operatörümü değiştirmeye karar verdim. Evdeki interneti derslerim için kestik. Sadece ihtiyacım olduğumda günlük paket yapıyorum. 3G olmayınca olmuyor maalesef. Yaza kadar aylık paket yapmayacağım. Hız benim için çok önemli ve Mardin'in bir ilçesinde yaşıyorum. Sizce hangi operatöre geçmeliyim?

Avea'nın Antalya'nın merkezinde çekmediğini gördüm. Fiyat açısından iyi bir imkan tanıyor fakat çekmiyor. Turkcell çoğu yerde çekiyor ve buna orantılı fiyata biraz yükleme yapıyor. Tavsiyem Turkcell.

Avea kapsama alanı konusunda Turkcell kadar iyi değil. Fakat Turkcell ücretlendirme konusunda tam bir hortumcu. Avea Marmaris merkezde bile çekim sorunu yaşıyordum. Turkcell' e geçtim. Mükemmel çekim kalitesine karşı internet paketi normalden daha fazla gidiyor. Avea' da interneti daha fazla kullanmama karşı paketten fazla fazla kalıyor. Kapsama konusunda sıkıntı yaşamayacaksan kesinlikle Avea.

Bulunduğum yerde Avea ve Vodafone kullandım. Açık ara fark Avea daha çok çekiyordu. Arkadaşım Turkcell kullanıyor ve çekme konusunda hiç sıkıntı çekmiyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı