3G Erişimi İçin Operatör Seçimi

Turkcell çalışanı olarak sana turkcell demek istiyorum :D Şaka bir yana turkcell in çekim kalitesi diğer operatöre oranla daha kaliteli. Yakında 4G yi de getiricekler daha da başarılı olacak diye umuyorum. Ancak benden sana tavsiye test etmen vodafone u eledik tanıdıkların varsa o bölgede oturan avea ve turkcell i test et. Çünkü hangisinin baz istasyonu sana daha yakınsa ondan daha yüksek performans alırsın. Bunu da çevrendeki insanlardan test ederek çözebilirsin.

Arkadaşımda Türkcell vardı. O nette hiçbir yerde gezemezken, ben AVEa ile rahatlıkla gezebiliyordum. Bulunduğun yere bağlı. Bence de araştırmalısın.

Turkcell'e geçtim. Oturma odasında en iyi Turkcell diğer odalarda ise en iyi Avea çekiyor. Aralarında fazla fark yok gibi ama.
Bugün "Yıldiz transferimiz olur musun?" kampanyasına katıldım. Her yöne 500 dk, 1000 sms ve 2 GB internet; 25 liraya geldi. İkindi vakti internet hızlıydı ama gece çok yavaşladı.

merhaba sony xpreria z2 aldım . ınternet paketım olmasına ragmen wifi dısında mobıl ınternete baglanamıyorum . avea tarifesindeyım. ağ modu WCDMA TERCIH EDILEN GSM. erısım noktası avea ınternet. ayarlarım bunlar yanlıs bırsey mı var nasıl duzeltebılırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı