3GB RAM'li sistem kullanım değerleri normal mi?

Evet normal temiz kurulum yapar mış gibi kuruyorsunuz.

Windows 7'nın desteği bittiği için ve güncellik açısından Windows 8.1 gayet iyi bence bende Custom ISO önermem.

Güncellik zengine yarar hocam :D (2023 Türkiye terimlerine göre zengin yoksa normalde lüks bile değil bunlar)

Kanka eskiden Windows 7 kullanıyordum boşta 1GB RAM kullanıyordu.

Şimdi de 1.5GB kullanıyor ne farkı var? Windows bu. Eğer daha az kullansın diyorsan Arch Linux kuracaksın hocam.

Evet normal temiz kurulum yapar mış gibi kuruyorsunuz.

Windows 7'nın desteği bittiği için ve güncellik açısından Windows 8.1 gayet iyi bence bende Custom ISO önermem.

Bence de costom ISO güvenilmez.

Ben normal Windows 8.1 Pro kullanıyorum çoğu hizmeti devre dışı bıraktım. Şu an RAM kullanımı boşta %10-%20 arası.

Bana da söyler misiniz hangilerini devre dışı bıraktınız.

Öyle ama bazı oyunlar Windows 8.1 altında çalışmıyor aynı şekilde çoğu Windows 10 sürücüsü 8.1 de de çalışıyor. Ama Windows 7 de sürücü bulmak da sıkıntı.

Tabii o konudan Windows 8.1 daha iyi. Ama zaten arkadaşın 3GB RAM ile çok oyun oynayabileceğini sanmam. Oynayabileceği oyunlar da Windows 7 desteklidir muhtemelen çünkü 3-4 GB RAM'li bilgisayarlar eskidi Windows 7 dönemlerinde kullanılıyordular. Arkadaş son çıkan oyunları istese de oynayamaz zaten bu sistemde. RAM takviyesi yapması gerek bir de işlemci'nin ortalama olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı