3'lü arkadaş grubunda dışlanmak

Evet, sayılır aslında. Kullandığım kelimeleri, esprileri kopyalıyor. Bir şey aldığımda bende alacağım diyor bir tanesi. Dersler ve notlar konusunda da böyle. Diğeride onu daha çok seviyor gibi zaten, bilmiyorum. Şu an da birlikte kıyafet bakıyorlar.

Tam hıyarlar. Sen de onları kıskandırmaya devam et onlarla takılma gördüğün zaman ters yöne git eksikliğini onlara hissettir ve pişman et onları böylece azıcık insan olurlar.

Sonrasında bir arkadaşımızın davranışlarından rahatsız olduğumuz için aramızı bozduk.

Başlangıcı yapmışsınız ekipçe zaten. Böyle yapıyorsanız sizin veya grubunuzdaki birinin yakın zamanda çıkarılma olasılığı yüksek.

Onun dışında takıldığım arkadaşlarım var ama o kadar samimi değiliz.

Samimi olmasınlar hiç yoktan yüz yüze denk gelip önünüzden iyi deyip de arkanızdan haber etmeden beraber iş çevirmiyorlardır. Onlarla takılın. Benim de bunca zaman takıldığım biri vardı. Gelmiş bir arkadaşıma (ödev dışında pek konuşmadığım bir sınıftan kız arkadaşım) geldi bu sana böyle böyle diyor. Bazı şeyleri geç farkediyorsanız benim gibi en güzel çözüm önerisi direkt engelleyin. Kendilerini bir halt zannetmesine izin vermeyin.

Evet, sayılır aslında. Kullandığım kelimeleri, esprileri kopyalıyor. Bir şey aldığımda bende alacağım diyor bir tanesi. Dersler ve notlar konusunda da böyle. Diğeride onu daha çok seviyor gibi zaten, bilmiyorum. Şu an da birlikte kıyafet bakıyorlar.

Bu tipik kıskançlık olayı gibi. Hepimiz yaşadık bunları az çok. İçlerinden birisi sizi aşırı kıskanıyor belli ki. Diğerinde de azıcık varsa akşama kadar birbirlerini gazlıyorlardır. Böyle bir durumda öfkelenip veya üzülüp onlara tatmin duygusu yaşatmamanız lazım. Görmezden gelin onları. Sadece görmezden gelin. Takmayın. Onlar sizin tarafınızdan takılmadıkça patatese bağlarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı