4.000 Liralık Sistem Toplama

fatihdidi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yıllardır kullandığım Acer laptopum artık beni bıktırdı. Değil oyunlar, artık videolarda, hatta bazen Facebook'ta bile kasıyor. Değiştirmenin vakti geldi. Ben de, zor da olsa ailemi ikna ettim, malum ekonomik durumu belli ülkemizin. 4.000 lirada karar kıldık. Var mı önerleriniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi zorlayabilirim. Bir de ben hayatımda hiç elle PC toplamadım, ki bunlar montaj desteği olmayan farklı farklı sitelerde, sizce ben mi yapmalıyım, yoksa bilgisayarcılara falan mı vermeliyim?

Sadece videoyu baştan sona 1-2 kez izleyerek çok rahat bir şekilde kendinizde yapabilirsiniz ama illa bilen biri yapsın diyorsanız bilgisayarcı 50₺ civarına işinizi halledecektir.
Bütçeyi zorlayabilirim. Bir de ben hayatımda hiç elle PC toplamadım, ki bunlar montaj desteği olmayan farklı farklı sitelerde, sizce ben mi yapmalıyım, yoksa bilgisayarcılara falan mı vermeliyim?
Bir de şu sistemi sormak istiyorum.
Intel Coffee Lake i3 8100 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 600W Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

işlemci zayıf, ileride değiştirilecekse alınabilir.

Son düzenleme:
Sadece videoyu baştan sona 1-2 kez izleyerek çok rahat bir şekilde kendinizde yapabilirsiniz ama illa bilen biri yapsın diyorsanız bilgisayarcı 50₺ civarına işinizi halledecektir.

Intel'i ileride değiştirmek sıkıntı anakartı da değiştirmek zorunda kalabilir.

O zaman ben sizin önerdiğiniz sistemle devam edeyim. Ki, hala aileme danışmadım, bütçeyi zorlamayamazsam bunu alamam. 4.000 barajını en fazla 100 tl geçecek başka önerileriniz de var mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı