4.000 TL monitör dahil sistem toplama

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Arkadaşlar merhabalar. Konu basit, arkadaş için sistem toplanacak, her ne kadar 1 2 ay bekle diye dil döksem de söz dinletemiyorum. 4.000 TL bandında monitör dahil sistem tavsiyeleri yaparsanız sevinirim. Metin2'de çoklu hesap açarak bota bırakmak, League of Legends oynamak gibi basit fakat işlemci gücü gerektiren işlerde kullanacak.

Arkadaşlar merhabalar. Konu basit, arkadaş için sistem toplanacak, her ne kadar 1 2 ay bekle diye dil döksem de söz dinletemiyorum. 4.000 TL bandında monitör dahil sistem tavsiyeleri yaparsanız sevinirim. Metin2'de çoklu hesap açarak bota bırakmak, League of Legends oynamak gibi basit fakat işlemci gücü gerektiren işlerde kullanacak.
Screenshot_20200423-212428_Edge.jpg

Yapabildiğimin en iyisi bu maalesef. Monitör dahil olmasaydı o zaman yine 300-400 TL ekleyerek Ryzen 5 1600 AF ve GTX 1650 Super alınabilirdi fakat monitör dahil olarak çok zor. Arkadaşının bütçesini arttırması veya ikinci el kovalaması gerekiyor. En azından 5000 TL yapsın bütçesini, söyle arkadaşına.

Yaklaşık yarım saat boyunca denedim. Düzgün bir şey toplamak imkansız.
Ben 2 gündür deniyorum ne yazık ki...
Eki Görüntüle 544099
Yapabildiğimin en iyisi bu maalesef. Monitör dahil olmasaydı o zaman yine 300-400 TL ekleyerek Ryzen 5 1600 AF ve GTX 1650 Super alınabilirdi fakat monitör dahil olarak çok zor. Arkadaşının bütçesini arttırması veya ikinci el kovalaması gerekiyor. En azından 5000 TL yapsın bütçesini, söyle arkadaşına.
2 günlük çabalarım sonucu 2.000 tl olan bütçesini güç bela 4.000 tl yaptı, şimdi de 5.000 yap dersem kesin bana söver. Neyse uğraşmayacağım ya, direkt olarak bu konunun linkini atacağım kendisine, bizzat kendi gözleri ile görsün, neden bekle dediğimi bir kere daha anlasın. Teşekkür ederim tekrardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı