Arkadaşlar 4 bin bütçem var. Biliyorum bu fiyata pek bulunmaz ama birkaç tane gördüm ben, Gamepower gibi. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 4 bin bütçem var. Biliyorum bu fiyata pek bulunmaz ama birkaç tane gördüm ben, Gamepower gibi. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
4000 bin demişsiniz ama yine de belirtmek istedim. Aoc c24g2ae 5710 tl şu an. 5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkartmadı.Arkadaşlar 4 bin bütçem var. Biliyorum bu fiyata pek bulunmaz ama birkaç tane gördüm ben, Gamepower gibi. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
![]()
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf - Fiyatı, Yorumları
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.