4.000 TL'ye kadar blue switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
4000
Herkes senin isteklerine göre klavye üretmek zorunda değil. 7-8 bin TL verip klavye alan biri büyük ihtimalle bu ürünü oyun performansı için tercih ediyordur. Zaten markalar da bu talebe uygun olarak kaliteyi artırıp %60, %75 ve %68 gibi daha kompakt form faktörlerini sunuyor. Eğer klavyeyi ofis kullanımı için alacaksan, uygun fiyatlı bir model tercih edip geçmek en mantıklısı.

Ya kendin modlucaksın klavyeyi ya da scope RX alacaksın, sevdiğin blue switch artık kalitesiz modellerde var.

Herkes senin isteklerine göre klavye üretmek zorunda değil. 7-8 bin TL verip klavye alan biri büyük ihtimalle bu ürünü oyun performansı için tercih ediyordur. Zaten markalar da bu talebe uygun olarak kaliteyi artırıp %60, %75 ve %68 gibi daha kompakt form faktörlerini sunuyor. Eğer klavyeyi ofis kullanımı için alacaksan, uygun fiyatlı bir model tercih edip geçmek en mantıklısı.

Herkes benim isteklerime göre klavye üretsin demedim. Varsa öneri istedim. Okuduklarından bunları anladığına göre, senin klavye tavsiyesi vermek yerine önce bir okuduğunu anlamayı öğrenmen en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı