4.000 TL'ye kadar blue switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
4000
Baktım ama pek beğenmedim. Tam olarak blue switch gibi olmuyorlar sanırım.

Artık sebebi her ne ise bayağı da detaylı araştırmama rağmen bulamadım. Güncel switchlerden kastınız yellow, Silver olanlar mı? Onları beğenmedim. F/P seçenekler Gamepower, Rampage olanlar mı? :(

O markalar Çin'den ürün alıp marka basıyor sadece, bazı ürünleri kayda değer oluyor ama onları da önermiyoruz, güncel switchler ise örnek olarak MCHOSE G75 Pro'da olan switchler gibi, onlar klasik switchler, sizin bütçenizde klavye yok değil, blue switch yok, alımı çok az çünkü.

Buna bakabilirsiniz, yeşil switch sesi blue switchden farksız.

Çok teşekkürler öneriniz için. Bana sesi farklı geldi açıkçası. Daha tok bir sesi var sanki. Belki ben öyle algılıyorumdur.

Yok hocam o markaları önermiyoruz genelde şu tarz daha düşük bütçede bakan kişiler için.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...MIjamOiZDRjAMVtJSDBx2nPxEkEAAYAiAAEgLpBfD_BwE

Çok teşekkürler, ilk mesajda da belirttiğim gibi, çok küçüklere sığamıyorum. Kaba saba bir adamım :)

Çok teşekkürler öneriniz için. Bana sesi farklı geldi açıkçası. Daha tok bir sesi var sanki. Belki ben öyle algılıyorumdur.

Çok teşekkürler, ilk mesajda da belirttiğim gibi, çok küçüklere sığamıyorum. Kaba saba bir adamım :)
Mikrofonlardan öyle çıkıyor ama blue switch, Razer'de green switch olarak geçiyor :D Sesleri farksız yani.
Alıp geçin, başka kaliteli bir blue switch klavye bulacağınız zannetmiyorum.

Bu da harika bir klavye. Site güvenilir. Ancak kalite açısından Razer daha iyi gibi.

Scope daha iyi hocam, scope RX tek eksiği hotswap olmaması, ama firmadan switchleri temin edilebilir bozulursa, bozulmasıda biraz zor gerçi ama, ASUS'un özel switchleri ile değiştirilebiliyor.

Mikrofonlardan öyle çıkıyor ama blue switch, Razer'de green switch olarak geçiyor :D Sesleri farksız yani.
Alıp geçin, başka kaliteli bir blue switch klavye bulacağınız zannetmiyorum.

Birkaç videosunu daha inceleyeceğim. Çok teşekkürler öneri için.

Bunu görmüştüm. Bu switchleri Asus kendi üretmiş araştırdığım kadarı ile ve farklı. Standart blue switch sesinde değil izlediğim videolarda.

Bunu görmüştüm. Bu switchleri Asus kendi üretmiş araştırdığım kadarı ile ve farklı. Standart blue switch sesinde değil izlediğim videolarda.
O çıtır çıtır sesi seviyorum blue switch klavyedeki... Hastalık işi.

Son düzenleme:

Bunu görmüştüm. Bu switchleri ASUS kendi üretmiş araştırdığım kadarı ile ve farklı. Standart blue switch sesinde değil izlediğim videolarda.

O çıtır çıtır sesi seviyorum blue switch klavyedeki... Hastalık işi.

O zaman hotswap bir klavye alıp blue switchlerle değiştirin bence hocam, çok zor bir iş değil maksimum 10 dakikanızı alır.

İnanın buna asla uğraşamam ama teşekkür ederim öneri için. Sanırım 7-8k vermeden bir klavye alamaz duruma gelmiş vaziyetteyiz.
Herkes senin isteklerine göre klavye üretmek zorunda değil. 7-8 bin TL verip klavye alan biri büyük ihtimalle bu ürünü oyun performansı için tercih ediyordur. Zaten markalar da bu talebe uygun olarak kaliteyi artırıp %60, %75 ve %68 gibi daha kompakt form faktörlerini sunuyor. Eğer klavyeyi ofis kullanımı için alacaksan, uygun fiyatlı bir model tercih edip geçmek en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı