4.000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
3.5k - 4k
Wraith de satılan her şey çok iyide işte elle almak isteme sebebim kendimi garantiye almak ve açık konuşmam gerekirse daha önce internetten bu değerde pahalı bir şey almadim.

Oradan satın alsam tahmini kaç güne gelir oradan hiç alışveriş yaptın mı?

Ben yapmadım ama forumda ve yakın çevremde alışveriş yapanlar var ve güvenilir bir site.

Wraith de satılan her şey çok iyide işte elle almak isteme sebebim kendimi garantiye almak ve açık konuşmam gerekirse daha önce internetten bu değerde pahalı bir şey almadim.

Oradan satın alsam tahmini kaç güne gelir oradan hiç alışveriş yaptın mı?
Mx518'e skatez almıştım 3 günde İstanbula gelmişti.Aile fertleri göremeden eve sokmak için ailesi umursamayan bir arkadaşının adresine sipariş veriyorsun,okulda veya buluşunca sana veriyor,HDD almıştım bu yöntemle fakat mouse'yi eninde sonunda görürler,kaçış yok.

MX518'e skatez almıştım 3 günde İstanbul'a gelmişti. Aile fertleri göremeden eve sokmak için ailesi umusamayan bir arkadaşının adresine sipariş veriyorsun, okulda veya buluşunca sana veriyor, HDD almıştım bu yöntemle afakat fareyi eninde sonunda görürler, kaçış yok.

Fareyi görsünler öyle açıklarım kargo onlara geçmesin yeter ki diyeceğim okuduğum okulda babam çalışıyor evimizin yakınında oturan biri yok aslında varda bayağı uzakta evede sokamiyorum çıkmazda kalıyorum okulda güvenlik görevlisine verdirsem babamın haberi olacak belki oturduğum yerin güvenliğine verdiririm zaten başka seçenek yok :D

İnternetten almayla sorunum yok aslında ama aile fertleri görmeden eve nasıl sokarım onu düşünüyorum işte :D

MX518'e skatez almıştım 3 günde İstanbul'a gelmişti. Aile fertleri göremeden eve sokmak için ailesi umursamayan bir arkadaşının adresine sipariş veriyorsun, okulda veya buluşunca sana veriyor, HDD almıştım bu yöntemle fakat fareyi eninde sonunda görürler, kaçış yok.

Olm siz nasıl evlerde yaşıyorsunuz kendi paranızı harcıyorsunuz aileniz ona bile karışıyor mu Prison Break gibi planla ürün mü alınır🤣.

Olm siz nasıl evlerde yaşıyorsunuz kendi paranızı harcıyorsunuz aileniz ona bile karışıyor mu Prison Break gibi planla ürün mü alınır🤣.

Kanka babam aylık 2K veya 2.5k veriyor yemek ye diye veriyorum diyor böyle şeyler alınca kiziyor ama Annem destekliyor ya diyor cocuğun parası veriyorsun biriktiriyor birak yapsin istediğini diyor bende öyle istiyomda keşke öyle olsa işte 🥲

Ekran kartı: Zotac Gaming RTX 3070 Ti
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X
Claw grip şeklinde tutuyorum mousu.
İşlemciniz 4K destekli fareler için gayet uygun, aşağıdaki ürünlerden birini tercih edebilirsiniz;
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse (siyah rengini alırsanız dongle ile geliyor, beyaz alırsanız ayrıyeten dongle almanız lazım)
Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless Mouse (ayrıca dongle satın almalısınız, OG Pro modelinin siyah rengi dongle ile geliyor)
Lamzu Maya Wireless Mouse (ayrıyeten dongle almanız gerek)

4K kadar gereksiz bir polling rate yok. Deli gibi pil tüketmesinden tutun, farenin gelmişini geçmişini bellemesine kadar gidiyor. 1K şuan 240Hz için bile fazla fazla yeterli. Özel donglelar ile 4K-8K rate vadeden fareler yerine Deathadder v3 Pro alırım; hem yazılım desteğim iyi olur, hem adamakıllı bir distrübütörden almış olurum, hem 1K rate ile fazla pil tüketmem, hem de ömürlük bir fare almış olurum. Bu yüksek ratelere ihtiyaç hissederseniz alırsınız 30 dolara Razer'ın özel dongleını, 8K ile kullanırısnız. 2 saatte de piliniz biter ama. Yok sitede şöyle yazıyor, yok o şarj olayı test edildi onaylandı vs. vs. geçin bunları. Ben kabloyu takıp oynayacağım dersen de bu paraları dökmenin alemi yok.

Selam arkadaşlar,

Yaklaşık 6-7 ay önce bir PC topladım ve SteelSeries Rival 3 fare aldım. Ancak, mouse padden kaynaklı veya fareyle ilgili bir sorun olup olmadığından emin değilim. Arada bir, farem birden bire yavaşlıyor gibi hissediyorum, sanki DPI düşmüş gibi, ve bu durum FPS oyunlarında performansımı olumsuz etkiliyor. Son zamanlarda, fareyi ve mouse pad'i değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Logitech Super Light modeli vardı ancak internette bazı videolarda iki kez tıklama sorunu olduğunu gördüm. Ayrıca, fiyatı 4.5K olan WLMouse Beast X modeline de baktım fakat bu firmanın web sitesine pek güvenemedim. Genellikle MediaMarkt veya Teknosa gibi güvenilir mağazalardan almayı düşünüyorum. Bir de Lamzu ve Ninja marka fare kullanan profesyonel oyuncuları gördüm, ancak bu markaların Türkiye'de satışını bulamıyorum.

Bütçem 3.5K veya 4K civarında, bu nedenle önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca, mouse pad konusunda da önerilere açığım, çünkü genellikle fareye harcadığım paranın ardından bütçem çok kalmıyor.

Şimdiden teşekkürler!
Steel series olabilir

4K kadar gereksiz bir polling rate yok. Deli gibi pil tüketmesinden tutun, farenin gelmişini geçmişini bellemesine kadar gidiyor. 1K şu an 240Hz için bile fazla fazla yeterli. Özel donglelar ile 4K-8k rate vadeden fareler yerine DeathAdder V3 Pro alırım; hem yazılım desteğim iyi olur, hem adamakıllı bir distrübütörden almış olurum, hem 1K rate ile fazla pil tüketmem, hem de ömürlük bir fare almış olurum. Bu yüksek ratelere ihtiyaç hissederseniz alırsınız 30 dolara Razer'ın özel dongleını, 8K ile kullanırısnız. 2 saatte de piliniz biter ama. Yok sitede şöyle yazıyor, yok o şarj olayı test edildi onaylandı vs. vs. Geçin bunları. Ben kabloyu takıp oynayacağım dersen de bu paraları dökmenin alemi yok.

Dediğiniz mantıklı (ileride ihtiyaç hissederse dongle almak)ama düzeltmek isterim 8K kullanmak isterse zaten mecbur kablolu kullanıyor. Wireless maksimum 4K destekliyor ama dongle ile 8K kullanabilir ve şarjı bitmesi derdindende muzdarip kalmaz ama 4K da şarjı bitebilir sürekli bu doğru. Ayrıca 8K kullanmanında çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla işlemciyle cebellenip işlemcinin performansını düşürüyor sadece boşken bile yüzde 20 kullanım vardı sanırsam işlemciyi.(internette testleri var çok iyi hatırlamıyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı