4.000 TL'ye klavye önerisi

Darmoshark Top75 elime ulaştı. Yaklaşık 6 saattir kullanıyorum ve çok memnunum. Git gide daha çok alışıyorum sadece yoğun kullanımda sağ elim hafif ağrıyor çok hızlı yazdığım için olabilir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Biraz zaman geçtikten sonra inceleme konusu açıp, ses testini de yaparsanız mükemmel olur açıkçası :D

Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için, ben de dün gece sipariş verdim kısa zamanda elimde olur muhtemelen. Şu an sadece kafamı Akko 5075b Plus çeliyor o kadar.

Sipariş elime ulaşana kadar bende çok düşündüm ulan acaba şu klavye daha mı iyi olurdu diye ama elime ulaştığında paketini açıp kullanmaya başladığımda aklımdaki tüm sorular gitti beklediğimden daha güzel bir ürün çıktı yani. Senin uzun kullanım yorumlarını bekliyorum.

Sipariş elime ulaşana kadar bende çok düşündüm ulan acaba şu klavye daha mı iyi olurdu diye ama elime ulaştığında paketini açıp kullanmaya başladığımda aklımdaki tüm sorular gitti beklediğimden daha güzel bir ürün çıktı yani. Senin uzun kullanım yorumlarını bekliyorum.

Akko 5075B+ siparişi vermiştim. Sağ olun aşırı pişman olmuş durumdayım :D.
İptal edip top75 mi alsam? @kadirz123

Akko 5075B+ siparişi vermiştim. Sağ olun aşırı pişman olmuş durumdayım :D.
İptal edip top75 mi alsam? @kadirz123
Hocam vallahi sesi, kablosuzu aşırı memnun etti. Akko 5075B+ kullanan bir kaç kişiyle görüştüğümde memnun olduklarını söylediler iki modelin de üzmeyeceğini. @Güllaç hocamın fikri de bu kanıdaydı. Tasarımı ilgi çekici olanı seçin bence.

Hocam vallahi sesi, kablosuzu aşırı memnun etti. Akko 5075B+ kullanan birkaç kişiyle görüştüğümde memnun olduklarını söylediler iki modelin de üzmeyeceğini. @Güllaç hocamın fikri de bu kanıdaydı. Tasarımı ilgi çekici olanı seçin bence.

Biliyorum hocam zaten tasarım beni arada bıraktı top75 daha hoş. En iyisi Akko'yu iptal edip darmashark top75'e bakayım ben.

Darmashark siparişini hangi siteden veriyorsunuz bende apex 7 alacaktım okadar övdünüz bunu alayım bari
Kesinlikle Apex 7'den daha iyi bir tercih olacaktır.

Kesinlikle Apex 7'den daha iyi bir tercih olacaktır.
Tamamdır sipariş veriyorum. Teşekkür ederim birde sizin gibi kıymetli arkadaşlardan bu paralara bir kulaklık tavsiyesi alsam çok mutlu olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı