4.000 TL'ye klavye önerisi

Bu arada sipariş verdiğim Akko 5075B Plus bugün elime ulaştı. Gerçekten kaliteli bir klavye, cream yellow switch'leri ile sipariş etmiştim. Şuan için gayet memnunum, gerek kutu içeriği gerek klavyenin kalitesi konusunda.
 
Bağlantıları nasıl birkaç fotoğrafını atar mısın hocam?
Bağlantıları derken tam olarak kastettiğinizi anlayamadım ama USB, 2.4 GHz dongle ve 3 adet bluetooth cihaz ile eşleştirebiliyorsunuz. Bu eşleşmeleri Fn ve bazı tuşlar ile yapabiliyorsunuz basitçe. USB ve dongle ile denedim, gayet iyi ve geçişi basit. Yarın Macbook ile bluetooth'la da deneyeceğim. Keşke olsa diyebileceğim tek şey içerisinden çıkan type-c kablo örgülü olabilirdi. Onun dışında sesi, plastik kalitesi vs gayet memnun kaldım.
 

Dosya Ekleri

  • gorsel.jpeg
    gorsel.jpeg
    290,3 KB · Görüntüleme: 30
Bağlantıları derken tam olarak kastettiğinizi anlayamadım ama USB, 2.4 GHz dongle ve 3 adet Bluetooth cihaz ile eşleştirebiliyorsunuz. Bu eşleşmeleri FN ve bazı tuşlar ile yapabiliyorsunuz basitçe. USB ve dongle ile denedim, gayet iyi ve geçişi basit. Yarın MacBook ile Bluetooth'la da deneyeceğim. Keşke olsa diyebileceğim tek şey içerisinden çıkan Type-C kablo örgülü olabilirdi. Onun dışında sesi, plastik kalitesi vs gayet memnun kaldım.

Hayırlı olsun.
Masanız eski mi hocam? Böyle geniş bir masa almayı düşünüyorum.
Ayrıca mouse pad linki gelir mi? Teşekkürler.
 
Hocam o gün dolar düştü diye birkaç haber çıktı ben de mail göndermiştim numaralı siparişimi iptal etmek istiyorum diye, birkaç gün sonra da iptal edildi.
Tekrar sipariş verecektim ama kupon yok, fiyatı da artmış.
Daha uyguna almaya çalışıyorum, beklemedeyim.
Yav hocam... Bir şey demiyorum gerçekten :D
 

Geri
Yukarı