4.000 TL'ye Sistem Alındı

hocam bende zalman z3 le başlıcam nasipse mart ayında hazirana kadar sırayla dizicem hdd psu sıvı soğutma ramler en son haziran sonunda msi gtx 970 z97 gaming 5 intel i5 4690k :)

hocam bende zalman z3 le başlıcam nasipse mart ayında hazirana kadar sırayla dizicem hdd psu sıvı soğutma ramler en son haziran sonunda msi gtx 970 z97 gaming 5 intel i5 4690k :)

İnşAllah kardeşim, çok sevinirim. :)

Hayırlı olsun kardeşim sorunsuz şekilde uzun süre kullanırsın umarım, darısı başımıza :)
Amin kardeşim. :)

kasadan memnunsun dimi kardeşim z97 rahat rahat sığıyo :)
Ana karttan ziyade ekran kartı sığmaz diye korkularım vardı malum gigabyte 3 fanlı büyük bir kart fakat ana kart ta rahat sığdı, ekran kartı da rahat sığdı :) , soğutma kısmına gelirsek 4 fan gerçekten büyük bir avantajmış tabiri caizse efil efil :) Ayrıca üst fanları kontrol edebiliyorsun.

Ana karttan ziyade ekran kartı sığmaz diye korkularım vardı malum gigabyte 3 fanlı büyük bir kart fakat ana kart ta rahat sığdı, ekran kartı da rahat sığdı :) , soğutma kısmına gelirsek 4 fan gerçekten büyük bir avantajmış tabiri caizse efil efil :) Ayrıca üst fanları kontrol edebiliyorsun.
Parçaları tamamladım sadece ekran kartı kaldı onuda yakında alacağım. Hayırlı olsun.

Parçaları tamamladım sadece ekran kartı kaldı onuda yakında alacağım. Hayırlı olsun.
Sağ olasın kardeşim. Hayırlısı ile alınca konu açıp bizimle paylaşırsın bizde hayırlı olsuna geliriz. :)

zalman z3 tam f/p ürünü o halde :)
Benim görüşüm o yönde. Diğer kullanan arkadaşlarında görüşlerini almakta fayda var. :)

Sağ olasın kardeşim. Hayırlısı ile alınca konu açıp bizimle paylaşırsın bizde hayırlı olsuna geliriz. :)

Benim görüşüm o yönde. Diğer kullanan arkadaşlarında görüşlerini almakta fayda var. :)

Açacağım tabi. Birşey soracağım MSI anakart tercih etmenizin sebebi neydi? Yani demek istediğim Gigabyte 8 gerçek faz ve 2 biosa sahip. Keşke öyle alsaydınız fakat yine de güzel sistem.

Z3 Plus kasasını bende kullanıyorum. Fiyat/Performans ürünü diyebiliriz. Paranız varsa daha iyi bir kasa alabilirsiniz ama bütçesine göre en iyisi budur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı