Bütçem 4.000. Üstüne çıkamam. 144Hz olmalı.
24G2SU bakabilirsin.
Bütçem 4.000. Üstüne çıkamam. 144Hz olmalı.
@375274 monitörlerde öncü olan displayspecifiations sitesi hakkında "ne kadar güvenilir tartışılır" yazmanız komiğime gitti.
Aynen öyle, aslında sitelerde oyuncu monitörlerinde kullanılan ve güvenilir firmaların verdiği 1 ms değerine de çok inanmamak gerekiyor zira ancak LG VA monitörünün blurr oranı ile G3'ün blurr oranı arasında gözle görülür bir fark var mı bilemiyorum benzer olabilirler sonuçta ikisi de forumda ghosting şikâyetine sahip ürünler eğer ghostinge takıntılıysak uzak durmalı.@375274 Her yazılana inanmayın diyeceklerim bu kadar.
@375274 AUO üretimi VA paneller zaten genellikle vasat oluyor.Aynen öyle, aslında sitelerde oyuncu monitörlerinde kullanılan ve güvenilir firmaların verdiği 1 ms değerine de çok inanmamak gerekiyor zira ancak LG VA monitörünün blurr oranı ile G3'ün blurr oranı arasında gözle görülür bir fark var mı bilemiyorum benzer olabilirler sonuçta ikisi de forumda ghosting şikâyetine sahip ürünler eğer ghostinge takıntılıysak uzak durmalı.
Yalnız arkadaşın baktığı model 24G2SU. IPS versiyonu olan 24G2SPU gibi iyi bir monitör değil.Başlığı açan arkadaş AOC'yi kaçırmasın bu fiyata alabileceği en iyi seçenek olabilir. Zaten pek bir bilgisi yok herhalde. Boşuna araştırıp kafa bulandırıp vakit kaybetme bence. Çünkü bütçen sınırlı ve bu fiyat AOC 24GPSU-2 için çok iyi.
Tamam şu an Amazon Prime ile indirimde 4000tl'nin bir miktar altında satılıyor. 165hz olan modeli tavsiye ediyorum. Şuraya da linkini bırakayım.Yalnız arkadaşın baktığı model 24G2SU. IPS versiyonu olan 24G2SPU gibi iyi bir monitör değil.
AUO güzel bir marka diye biliyorum aslında kötüyse de daha kötüleri eminim vardır. Ayrıca sitede verilen o paneli galiba 165 hz değerine sahip çoğu VA panelde kullanılıyor. HZ değerine göre paneller değişiyorsa doğruda olabilir yanlışta. Site dediğiniz gibi güvenilir duruyor ama şikayet edildiğini de gördüm ondan emin olamadım.@375274 AUO üretimi VA paneller zaten genellikle vasat oluyor.
Tamam işte bu 24G2SU. VA panel ve çok da iyi bir monitör olduğu söylenemez.Tamam şu an Amazon Prime ile indirimde 4000tl'nin bir miktar altında satılıyor. 165hz olan modeli tavsiye ediyorum. Şuraya da linkini bırakayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.