4.000TL Sistem Toplama

Evrenos46

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, zamanını ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
Bilgisayar toplamama yardımcı olurmusunuz CS GO, American's Army vb. Fps oyunları oynuyorum. 15 senelik ddr2 bilgisayarımı camdan aşağı atacağım.

Ben böyle birşey topladım uyumlumu uyumsuzmu hiç anlamam toplamaktanda pek anlamam anlayan arkadaşlar toplarsa sipariş vereceğim.

Neden kimse yardımcı olmuyor?

SSD daha sonra alınabilir. Ekran kartını yükseltmenizi tavsiye ederim.
High Power PSU'lar sessiz ve verimli çalışıyor, düşünebilirsiniz.
Kasa, Masterbox Lite 5 (PSU'lu veya PSU'suz)

Öncelikle ekran kartını biraz daha ucuz bişey alıp yeni çıkan kartları alabilirsiniz daha sonra.

İkinci olarak ram mutlaka yükseltin ilerde, sizin yararınıza olur.

Üçüncü olarak SSD 128GB alınabilir ve HDD eklenebilir.

Güç kaynağı olarak FSP Hydro 600W 80+ Bronze alınabilir. Kasa olarak P300 yada 270R alınabilir.

İlginiz için teşekkürederim yalnız, ben rastgele topladım yardımcı olursanız güvenilir sitelerden uygun maliyetli toplayabilirseniz çok güzel olur. Yıllar sonra bilgisayar toplamaya karar verdim sizlerin sayesinde toplamışken düzgün bir şey istiyorum. Zamanı olan varsa tavsiyede buluna bilir mi ? Monitör de almam gerek ssd den kısabiliriz.
Birde kasamın içinin düzgün olmasını istiyorum şuan ki kullandığım pc masayı çok toz ediyor. Kasanın içi ferah olsun istiyorum. Kablolama yapmak istiyorum ona göre kasa ve psu seçilirse sevinirim.

@Oreki
@Pantheon
@Nazım Paşa

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı