- Makaleler
- 2
En az 144 Hz, hem hikayeli hem de rekabetçi oyun için bir monitör arıyorum, piyasaya baktım ama pek bir şey bulamadım. Önerdiğiniz güzel bir monitör var mı?
Önermeyin şunu kronik sorunlu. Kullanmadığınız bilmediğiniz şeyleri sırf 2-3 kişi söyledi diye devam ettiriyorsunuz.
![]()
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teknoloji şans işidir en sorunsuz cihazda bile sorun çıkabilir. Sizde veya 2-3 kişide sorun olması ürünü kötü veya sorunlu yapmaz.Önermeyin şunu kronik sorunlu. Kullanmadığınız bilmediğiniz şeyleri sırf 2-3 kişi söyledi diye devam ettiriyorsunuz.
AOC 24G4X monitörde yatay çizgi
AOC'un son modellerde yok diye övündüğü yatay çizgi problemini gece itibarıyla yeni model 2 haftalık AOC 24G4X le yaşamış bulunuyorum. Video izlerken bir anda oldu böyle. Şimdi bir ton bununla uğraşacağım garanti süreci hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Düzeltiyorum dünyada ilk...www.technopat.net
AOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu
Emin misiniz? Sorun yaşamayan arkadaşlarda var bilemiyorum off. Ben aldıktan 4 ay sonra bozuldu monitör. Zamanla da 4 tane ölü piksel oluştu kendiliğinden. He bir de aşırı ısınıyordu, belki ondan bozuldu bilemiyorum ama panelinin sıkıntılı olduğu aşikar. Eğer olabilirse para iadesi isteyeceğim...www.technopat.net
Bu fena değil gibi ama forumlarda biri 220 NIT görüyor demiş maksimum, doğru mu ?![]()
MSI G255PF E2 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G255PF E2 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G255PF E2 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
300 Nit yazıyor.Bu fena değil gibi ama forumlarda biri 220 NIT görüyor demiş maksimum, doğru mu ?
Bunun 27 inç'lik, AOC 27G4X adlı versiyonu 4800'e düşmüştü, aldım. Aynı model değil mi, sadece boyutları farklı ?
![]()
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.