ghost_753
Picopat
Daha fazla
neden ne oldukiSen Casper alınca kötü olduk.
mrb dostum senin kullandığın monitörü aldım caasper exclaibur 200hz yalnız bunun parlaklık ayarı nasıl olmalı senin bilgin vardırAktif olarak kullanıyorum 1.5 senedir düşme gibi bir soruna denk gelmedim fakat yine de dediğiniz gibi ayakları pek sağlam değil extra olarak ghosting in kralı. Ve renk canlılığı olarak aynı fiyattaki IPS monitorlere gore daha zayıf.
Sana tavsiyem bu noktada IPS bir monitor e yonelmen Casper MSI Samsung G3 serisi gibi VA paneller her ne kadar cazip gelsede ben tavsiye etmiyorum. Yine de VA panel alternatifleri bırakıyorum ilgilenirseniz satın alabilirsiniz.
Param cebimde kalsın diyorsan aynı LG'nin 24 inç versiyonu:
Sağlıklı bir VA panel deneyimi yaşayabilmek için benim gözümde alınabilecek minimum fiyattaki ürün bütceni 1K cıvarı aşıyor.
![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com