4-5 bin TL oyuncu klavye önerisi

Bütçe
5000

n4kliyeci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
4-5k bütçem var. Genelde CS2, Valorant oynuyorum ve tepkimesi iyi bir klavye arıyorum. Mekanik switchlerde hangisi daha iyi hiç bilmiyorum. Daktilo gibi ses çıkmasın yeter :D

Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
4-5k bütçem var. Genelde CS2, Valorant oynuyorum ve tepkimesi iyi bir klavye arıyorum. Mekanik switchlerde hangisi daha iyi hiç bilmiyorum. Daktilo gibi ses çıkmasın yeter :D

Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Manyetik olarak bunları önerebilirim.

TMR klavye de alabilirsin istiyorsan. (Hem mekanik hem manyetik)

Çok bütçe ayırmak istemiyorsan fun60 pro/max de alınabilir.

Manyetik istiyorsan bunlar sayılabilir, mekanik lazımsa onda seçenek çok zaten. Manyetik istemiyorsan gösteririm onları da.

Manyetik olarak bunları önerebilirim.

TMR klavye de alabilirsin istiyorsan. (Hem mekanik hem manyetik)

Çok bütçe ayırmak istemiyorsan fun60 pro/max de alınabilir.

Manyetik istiyorsan bunlar sayılabilir, mekanik lazımsa onda seçenek çok zaten. Manyetik istemiyorsan gösteririm onları da.
w75 çok duydum . Konuşulduğu kadar var mı? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Klavyelerden çok anlamıyorum. Tepkime süresi en kısa olan hangisi yardımcı olabilir misin?

w75 çok duydum . Konuşulduğu kadar var mı? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Klavyelerden çok anlamıyorum. Tepkime süresi en kısa olan hangisi yardımcı olabilir misin?
Tepkime süresi en kısa olanlar genel olarak manyetik klavyelerdir, tabi onlarda kendi içinde kalite farkına göre ayrılıyor ama o kadar detaya gerek yok. Görünümü hoşunuza gittiyse w75 alabilirsiniz, kalite olarak zaten iyi.

W75 çok duydum. Konuşulduğu kadar var mı? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Klavyelerden çok anlamıyorum. Tepkime süresi en kısa olan hangisi yardımcı olabilir misin?

Konuşulduğu kadar var fakat çok çok iyi değil diyebilirim FUN60 Ultra tmr varken. Bütçeniz çıkıyorsa FUN60 Ultra tmr alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı