4-5 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4000-5000

Sipeyz

Hectopat
Monitör
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms
Bütçem 4K ile 5K arasında, İtopya'da AOC 24G42e 180Hz monitör 4.600TL onun dışında önerebileceğiniz monitör var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğru olmuyor muymuş , profesyonel aletlerle test ediliyor bu monitorler ve eger ölçüm aletinde bir sorun yoksa dogru diyebiliriz. Markalar ürün sayfalarına ortalama değerler yazıp geçiyor, gerçek değerlerle tutmuyor genel anlamda. Yukarıda atılan testler gayet doğru. Panel olarak AOC alıp götürüyor kontrast ve renk gamutu olarak. Gigabyte yerinede aynı paneli daha iyi bir arka aydınlatma ile kullanan KTC H25T7 eğer hoparlör şart değilse daha mantıklı.

Hem Gigabyte G25F2/GS25F2 hemde attığım KTC monitor TCL (CSOT) SG2451B03-3 panel kullanıyor. Gigabyte 350 cd civarı parlaklık verirken KTC'nin 500 cd gördüğü test bile var.

Testler doğruyu göstermiyor mu? O zaman yazan ms değerleri de doğru senin dediğine göre. Ortalama değer yazıp geçiyorlar. Kağıt 1 ms yazan bir monitörün gerçekten o değeri verdiğini mi sanıyorsun?

Testler doğruyu gösterir.

Mağazadan teslim olarak 4900 civarına veriliyor. Mağazadan alabiliyorsa AOC daha iyi. Yoksa Gigabyte alınabilir.
Adanadayım, önerdiğin gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?

Adanadayım, önerdiğin Gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?

Fiyatı bandında alınabilecek bir monitör. AOC'ye göre kötü demek anlamsız kalır. Fotoğrafcı değilsen, İşin gereği renkler senin için çok önemli değilse Gigabyte al geç hocam.

Senin önerebileceğin AOC Alternatifi monitör var mı? şuan AOC sadece mağazalarda varmış..

Adanadayım, önerdiğin gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?

Stoklar yenileniyor sık sık ama hangi fiyattan gelir muamma. 6000 bandına kadar rakibi yok panel olarak AOC'un. Gigabyte alacağına 4200 TL'ye KTC H25T7 al, panelleri aynı. KTC daha iyi bir arka aydınlatma kullanıyor. Beklerim diyorsan AOC icin bir süre bekleyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…