4-5 Senelik Monster Notebooklar Alınır Mı?

Lithium

Megapat
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Sahibinden'de filan 1500 TL civarına i7 3630qm, Gtx 660'lı filan Full HD, aydınlatmalı klavyeli, parmak izli, SSD'li filan 4-5 senelik Monsterler satılıyor. İçindeki HDD, SSD, ekran kartı gibi fazla parçaları da satarak 1000 tl civarına alınabilir. 800-1000 TL civarına Gtx 870m filan var Aliexpress ile ebay de filan. Bir de ondan alıp 2000 tl civarına işi bitiririm diyorum. P150EM ve P150HM Bu iki kasa tipi ince ve hafifmiş sanırım o yüzden ilgimi çekti. 2 kasa tipinde de ekran kartı mxm slotluymuş sanırım. Daha önce yine böyle bir Monster almaya yeltenirken işlemcinin 980m'i bile kaldırdığını öğrenmiştim. Bir de 2.nesil i7'li monsterlar var onlar kaldırır mı emin değilim ama... Acaba ucuzundan temiz bir 4-5 senelik Monster alsam bir de ebay, Aliexpress'ten bir ekran kartı alsam sizce mantıklı olur mu? Çünkü 2000 tl civarlarında tam donanımlı içime sinen cihazlar yok hiç. Hep bir şeyleri eksik oluyor içime sinmiyor. Öğrendiğime göre ekran kartı için bios güncellemesi gerekecekmiş tam bilgim yok ama halledilir gibi duruyor. Yıllardır içimde kaldı oyun laptopu almak ama hem kalın ve ağır oluşları hem de pahalı olması sebebiyle almaya yeltenmedim. Fiyat olarak 2000 civarını geçmek istemiyorum. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı