4.500 TL PC önerisi

Bütçe
4.500

gurkanzip

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
Arkadaşımın 5.500-6.000 TL bütçesi var bunun 1.500 TL'sini monitör ve ekipmanlar için ayırdık. Kalan 4.500 TL için PC alacak RDR 2 oynamak istiyor önerilerinizi bekliyorum.

Anca APU, belki 1050 Ti bir sistem.
1624793990094.png

1500TL ekipman ve monitöre ayıracağınıza elinizdeki klavye mouse ve monitörle idare edip veya 2. el ucuza alarak bütçeyi en az 1000TL arttırmış olursunuz. Paranız olduğunda da yavaş yavaş ekipman ve monitör alırsınız. Bu yeni sistem toplayanlardaki ekipman aşkı nedir anlamıyorum.

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz; JAHO-BEGIN/AMD Ryzen 5 1600/ASUS GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA

1500TL ekipman ve monitöre ayıracağınıza elinizdeki klavye mouse ve monitörle idare edip veya 2. el ucuza alarak bütçeyi en az 1000TL arttırmış olursunuz. Paranız olduğunda da yavaş yavaş ekipman ve monitör alırsınız. Bu yeni sistem toplayanlardaki ekipman aşkı nedir anlamıyorum.

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz; JAHO-BEGIN/AMD Ryzen 5 1600/ASUS GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA

Daha önceden bilgisayarı olmadı monitörü, klavyesi falan yok. Zaten fiyatlara baktığında bile 144 Hz monitörler en az 1300 TL. Klavye mouse kulaklık fiyatlarına bakarsan da çok pahalı. Bu en aza çektiğimiz fiyat. Attığınız bilgisayar 6.000 TL ben 4.500 TL dedim.

GE serisi oyun için alinmaz hocam performansi cok kotu R3 2200G daha iyi sayilir.
U serisi ile karıştırdın galiba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı