4.500 TL Sistem Önerisi

De

Cevapta neden olduğu yazıyor okur iseniz. Yorumunuzu yeniden yaparsanız sevinirim ayrıca
Anakart ın 4 Adet Ram slotu olup 64GB desteklemeli. :)
Sadece m.2 SSD 600 lira zaten 3500/2400mb
Harddisk hızlı değil ve RBG olması yanı sıra kablosuz olması görüntü güzelliği yaratır değil mi? :)
Büyük oyunlar oynamıyorum yüksek ekran kartına boşuna para vermek demek olur herhalde değil mi?
Ra

Ram in fazla olması bana fazla sekme sağlamaz mı demek istediniz anlayamadım.
Kasa Öneriniz için teşekkür ederim kesinlikle yangın olsun istemem.
8x2 Günümüz için hala yeterli, parayı çöpe atmış olursunuz bu şekilde yaparsanız. Sistemde sadece RAM'in yüksek olması önemli değil. 2. EL RX580 Alıcaksınız bir de, düşünün bu paraya daha iyi sistem dizilir. Her şey RAM değil.

@Malatyalımm
Kasa ve klavye markaları çok kalitesiz. 4.500 TL'lik bilgisayara bu markalar olmaz. 64 GB RAM cidden gereksiz. Ekran kartını sıfır almanızı öneririm.
Kasa kesinlikle değişecek.
Evet kalitesiz ama klavye Üst tarafında telefon tablet koyma yeri var diye ilgimi çekmişti ondan onu tercih ettim kaliteli ona benzer bir klavye var mı önerdiğiniz?
Ekran kartı konusunda büyük oyunlar oynamıyorum Rx580 8GB oyunlarda bu kadar yetersiz bir ekran kartı mı?

Kasa kesinlikle değişecek.
Evet kalitesiz ama klavye Üst tarafında telefon tablet koyma yeri var diye ilgimi çekmişti ondan onu tercih ettim kaliteli ona benzer bir klavye var mı önerdiğiniz?
Ekran kartı konusunda büyük oyunlar oynamıyorum Rx580 8GB oyunlarda bu kadar yetersiz bir ekran kartı mı?

Yetersiz çok denemez eğer AAA oyunlar oynamayacaksanız. Ama o bütçede daha iyileri alınabilir.
QUOTE="Tost Makinesi, post: 5127840, member: 291256"]
Ryzen 5 1600
B450m S2H
Rx 5600 xt
2x8 gb 3000 mhz RAM
480 gb SSD BX500
Kasa Deepcool Earlkase
650 watt 80+ PSU
Mouse SMX-R17
KB- R81
5000 tl civarı tutuyor. Eğer isterseniz ekran kartını sıfır gtx 1660 super ya da ikinci el gtx 1070 veya 1080 alınabilir. Vega 56 da olur.
Demek istediğim şu ben o Ekran kartı ile ne oynayacağım :) büyük oyunlar oynamıyorum
[/QUOTE]
Siz bilirsiniz. İleri dönük olur diye düşündüm.

Gerçekten paranızı çöpe atmış olursunuz.
Oyun oynamasanız bile sistem sizi daha uzun süre götürür.
RAM'i 32 GB yapıp işlemciyi yükseltin bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyorsun sen. Adam neden parasını çöpe ATS'ın ve neden 32 GB RAM alsın. 16 GB günümüz için fazlasıyla yeter.

İsle.
Ne diyorsun sen. Adam neden parasını çöpe ATS'ın ve neden 32 GB RAM alsın. 16 GB günümüz için fazlasıyla yeter.
Peki ya günümüz geçince 2 RAM slotu da dolu satıp bir daha onla mı uğraşalım diyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı