4.500TL Gaming PC Toplama

cappoo

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Yazın Allah'ın izniyle bilgisayar alacağım ve uzun bir süredir araştırma yapıyorum. Sonuç olarak böyle bir bilgisayar topladım. Yetersiz gördüğünüz bir yer var mı? Ya da önerebileceğiniz bir parça? Uyumsuz olan parçalar var mı ?
Screenshot_1.png

Gayet uyumlu hayırlı olsun. Kasayı Corsair 100R öneririm. Ekran kartını da, geleceğe dönüklük açısından, RX 480 alabilirsiniz.

Gayet uyumlu hayırlı olsun. Kasayı Corsair 100R öneririm. Ekran kartını da, geleceğe dönüklük açısından, RX 480 alabilirsiniz.
Ya neden bilmiyorum ama AMD ye pek sıcak bakmıyorum kötü bi ekran kartı falan da değil gayet güzel ve geleceğe dönük ama hiç ısınamadım sebepsiz bir şekilde. O yüzden NVIDIA tercih ettim.

RX 480 kesinlikle fiyatını hakeden bir kart. GTX 1060 fiyatını hak etmiyor. Bu yüzden RX 480 önerdim. Fakat GTX 1060 güzel kart, sizin tercihinize kalmış bir şey. Önerim RX 480.

RX 480 kesinlikle fiyatını hakeden bir kart. GTX 1060 fiyatını hak etmiyor. Bu yüzden RX 480 önerdim. Fakat GTX 1060 güzel kart, sizin tercihinize kalmış bir şey. Önerim RX 480.
Birde merak ettiğim birşey var hani NVIDIA da shadowplay var ya AMD de o tarz bir program uygulama var mı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Birde merak ettiğim birşey var hani NVIDIA da shadowplay var ya AMD de o tarz bir program uygulama var mı ?
Evet mevcut. İzlemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı