bafralifatih55
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sizce bu hızlar dört buçuk g için normal mi?
Arkadaşlar merhaba. Sizce bu hızlar dört buçuk g için normal mi?
Eki Görüntüle 671259Eki Görüntüle 671260Eki Görüntüle 671261Eki Görüntüle 671262Eki Görüntüle 671263
4.5G için bence hiçte normal değil. 3G bile yanılmıyorsam 25Mbps'e kadar destekliyor zaten. Baz istasyonu uzaklığına ve cihaza göre değişiklik gösterebilir. Ben daha birkaç gün önce yaptığım testte, 130Mbps download, 13Mbps upload değerleri aldım.
Benim evime Turkcell tarafından 4.5 ile 250 Mbps'ye kadar hız geliyordu. Şu an 100 üstünü geçmiyor arayıp soracağım niye böyle oldu diye. Baya kötü oldu bir anda çekim gücü.
E Devlet'ten sorgulanıyor bulunduğunuz konum ve baz istasyonu arasındaki uzaklık. Veriler ne kadar doğru bilmiyorum.Evet ama baz istasyonuna olan uzaklığı hesap etmek lazım. Ben de baz istasyonuna 60-70MT uzaklıktaki bir evden test yaptığımda Türk Telekom'da 130Mbps gördüm.
E Devlet'ten sorgulanıyor bulunduğunuz konum ve baz istasyonu arasındaki uzaklık. Veriler ne kadar doğru bilmiyorum. Eki Görüntüle 671307
Evet ama baz istasyonuna olan uzaklığı hesap etmek lazım. Ben de baz istasyonuna 60-70MT uzaklıktaki bir evden test yaptığımda Türk Telekom'da 130Mbps gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.