Bütçe
4000-6500
Hocam TR içinde o şekilde çok seçenek var mı ki? Bende bir ara düşündüm ama hiç seçenek bulamadım.
Umarım gaming gen yakında onu da getirir.

Hocam TR içinde o şekilde çok seçenek var mı ki? Bende bir ara düşündüm ama hiç seçenek bulamadım.
Umarım Gaming gen yakında onu da getirir.

Wraith'de bir aralar vardı ben almıştım fiyatı biraz tuzlu ama hobiniz buysa gözünüz fiyatı görmüyor.

86 dolara (3130, 74TL) bunu Türkiye'ye Amazon'dan getirtebilirsiniz hocam.

Olur hocam seve seve %65 ve üstü olur yeter ki çok küçük olmasın.

Olur hocam seve seve %65 ve üstü olur yeter ki çok küçük olmasın.
Hocam öncelikle %75 olarak en iyileri bunlardır.

Chilkey ND75 Mekanik Klavye (inceleme videosu)

Bu ikisi sizin son attığınız %65 klavyenin farklı renkleri, kasa ve switchleri aynı.

Hocam bunu da sizin attığınız klavyelere benzer olduğu için seçtim.

Bana kalırsa bütçeniz varken en üstte attığım %75 lerden birini seçin.

Ayrıca manyetik switch klavye isterseniz onlar için de öneri yaparım.
Normal mekanik klavyeden ne farkı var derseniz normalden daha az gecikmeleri var ve daha fazla özellikleri var ama çok fazla rekabetçi türde oyunlar oynamıyorsanız özelliklerin çoğu işinize yaramaz diye düşünüyorum. Ayrıca manyetiklerin ses ve hissiyatı aynı bütçedeki mekanik klavyeler kadar iyi olmadığı için sürekli rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız tavsiye etmem ama yine de alabilirsiniz tabi.

Hocam bu siteyi biliyor musunuz bilmiyorum ama klavye üzerine güzel bir site bir aralar switch almıştım toplu bir şekilde fiyatı da uygunmuş klavye Base'i sadece.

Hocam ilk öncelikle sizi yorduğum için kusura bakmayın. Manyetik switch klavye atabilirseniz çok minnettar olurum.

Hocam iqunix klavyeler baya iyidir. Manyetik olarak en kaliteli olanlardandır.

Onun dışında %75 boyutunda klavye isterseniz w75 ve akkolar var. Hangisi daha iyi orasını bilmiyorum ama ikisi de iyidir.

Hocam %60-65 klavyeler size uygunsa iqunixler en kaliteli manyetik switchlerdendir ama %75 isterseniz diğerleri de üzmez. Özellikle son attığım m1w v3 he olan modeller aluminyum kasa olduğu için ben onları tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…