Hocam öncelikle %75 olarak en iyileri bunlardır.
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Chilkey ND75 Mekanik Klavye (
inceleme videosu)
Bu ikisi sizin son attığınız %65 klavyenin farklı renkleri, kasa ve switchleri aynı.
JIN01 Santorini, bluetooth 5.0, çoklu bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcı ile) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.
www.gaming.gen.tr
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…
www.gaming.gen.tr
Hocam bunu da sizin attığınız klavyelere benzer olduğu için seçtim.
www.gaming.gen.tr
Bana kalırsa bütçeniz varken en üstte attığım %75'lerden birini seçin.
Ayrıca manyetik switch klavye isterseniz onlar için de öneri yaparım.
Normal mekanik klavyeden ne farkı var derseniz normalden daha az gecikmeleri var ve daha fazla özellikleri var ama çok fazla rekabetçi türde oyunlar oynamıyorsanız özelliklerin çoğu işinize yaramaz diye düşünüyorum. Ayrıca manyetiklerin ses ve hissiyatı aynı bütçedeki mekanik klavyeler kadar iyi olmadığı için sürekli rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız tavsiye etmem ama yine de alabilirsiniz tabii.