4.783 TL'ye Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB Black alınır mı?

Eray tosbıyık

Femtopat
Daha fazla  
Güzel bir sıvı soğutma diye duydum ınventus'ta indirime girmiş sizce alınır mı? Performans olarak iş görür mü yahu tavsiyeniz var mı?

Ben genel olarak memnunum, performans anlamında beni memnun etti, alternatif ürünlerde var, seçim size kalmış, bu üründen memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum.

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ve hangi markanın kasasını kullanıyorsunuz?

Ben genel olarak memnunum, performans anlamında beni memnun etti, alternatif ürünlerde var, seçim size kalmış, bu üründen memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum.

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ve hangi markanın kasasını kullanıyorsunuz?

Henüz kasa toplama aşamasındayım kafamda Ryzen 7 7800x3D ve 4070 Ti Super'li bir sistem toplamak var hangi markalar işimi görür bu üründe sesi ve soğutma performansı nasıl.

Ben Arctic LF2 420mm kullanıyorum. Genel olarak performanslı ve ortalama kullanımda sessiz diyebilirim.

11111.png

Bu performans test sonuçlarım. Oyun konusunda sizin istediğiniz ve ben de olan oyunları test edebilirim. Konu pek rağbet görmemiş ama farklı markaların ürünlerini kullanan arkadaşlarda umarım yardımcı olur.

@Marix size diğer seçenekler konusunda yardımcı olabilir, farklı markaların ürünlerini tavsiye edebilir.

Ben Arctic LF2 420mm kullanıyorum. Genel olarak performanslı ve ortalama kullanımda sessiz diyebilirim.

Eki Görüntüle 2323614

Bu performans test sonuçlarım. Oyun konusunda sizin istediğiniz ve ben de olan oyunları test edebilirim. Konu pek rağbet görmemiş ama farklı markaların ürünlerini kullanan arkadaşlarda umarım yardımcı olur.

@Marix size diğer seçenekler konusunda yardımcı olabilir, farklı markaların ürünlerini tavsiye edebilir.

Yardımın için teşekkürler büyük ihtimalle beyaz olanını alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı