ATK Mercury kulaklık kırılması garantiye girer mi?

kadirbgcii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün temizlerken fark ettim ben ters bir hareket vs yapmadım kırılmış garantisi devam ediyor sizce kabul ederler mi elimde patladı mı?

Dosya Ekleri

• IMG_2133.jpeg
    IMG_2133.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Büyük ihtimalle kullanıcı hatasından dolayı girmez garantiye.

Hocam öğrendim evet kullanıcı hatası imiş buradan konuyu okuyan dostlarımada söyleyeyim ATK Mercury almayın aldırtmayın arkadaşlar gördüğünüz gibi elimde patladı kulaklık normalde eşyalarına mükemmel davranan birisiyim yine de elimde patladı.

Merhaba hocam iyi sosyaller aynı kulaklığı 26 Haziran'da bende aldım ve aynı şekilde birçok yerinde çatlamalar meydana geldi kulaklığı istisnasız her kullanımdan sonra kumaş torbaya geri koyarak sakladım baktığım birkaç forumda aynı sorunu yaşayanlara iade/değişim çıktığını gördüm ve Wraith ile iletişime geçtim ürünü göndermemi istediler bugün itibari ile kargoya verdim sonucu bekleyeceğim
Şahsi tavsiyem eğer elinizde muadil bir kulaklık varsa idare edebileceğiniz onu kullanın ve Wraith'e kulaklığı geri gönderin malum bu paralar kolay kazanılmıyor bir ihtimal varsa da denemek lazım.
Arkadaşlar bugün temizlerken fark ettim ben ters bir hareket vs yapmadım kırılmış garantisi devam ediyor sizce kabul ederler mi elimde patladı mı?

@kadirbgcii

Merhaba hocam iyi sosyaller aynı kulaklığı 26 Haziran'da bende aldım ve aynı şekilde birçok yerinde çatlamalar meydana geldi kulaklığı istisnasız her kullanımdan sonra kumaş torbaya geri koyarak sakladım baktığım birkaç forumda aynı sorunu yaşayanlara iade/değişim çıktığını gördüm ve Wraith ile iletişime geçtim ürünü göndermemi istediler bugün itibari ile kargoya verdim sonucu bekleyeceğim.
Şahsi tavsiyem eğer elinizde muadil bir kulaklık varsa idare edebileceğiniz onu kullanın ve Wraith'e kulaklığı geri gönderin malum bu paralar kolay kazanılmıyor bir ihtimal varsa da denemek lazım.

Hocam tekrardan iyi sosyaller dilerim Wraith ten bir cevap maili geldi ve sanırım ürün gitmeden dahi iade/değişim kararı çıktı kesinlikle desteğe talep açıp göndermeni tavsiye ederim harcadığın paraya yazık etmemelisin ne yapacağım konusunda biraz kararsızım ama sanırım iade alacağım çünkü değişim üründe aynı şey olacak gibi.

Son düzenleme:
Merhaba hocam iyi sosyaller aynı kulaklığı 26 Haziran'da bende aldım ve aynı şekilde birçok yerinde çatlamalar meydana geldi kulaklığı istisnasız her kullanımdan sonra kumaş torbaya geri koyarak sakladım baktığım birkaç forumda aynı sorunu yaşayanlara iade/değişim çıktığını gördüm ve Wraith ile iletişime geçtim ürünü göndermemi istediler bugün itibari ile kargoya verdim sonucu bekleyeceğim.

@kadirbgcii

Hocam tekrardan iyi sosyaller dilerim Wraith ten bir cevap maili geldi ve sanırım ürün gitmeden dahi iade/değişim kararı çıktı kesinlikle desteğe talep açıp göndermeni tavsiye ederim harcadığın paraya yazık etmemelisin ne yapacağım konusunda biraz kararsızım ama sanırım iade alacağım çünkü değişim üründe aynı şey olacak gibi.

Abi teşekkür ederim birazdan mail açacağım bilgi vereceğim.

@FasYakup Abi ürünün sonuca ulaştı mı?

Son düzenleme:
@kadirbgcii hocam ben ürünü değişim olarak aldım beni 4 5 ay daha idare etsin yeter toplam 1 hafta içerisinde süreci tamamladılar ürün elime ulaştı.

Değiştirdiler yani hocam anladım bende şimdi e postayı yazdım fotoğrafıyla birlikte iade seçeneğide sundular mı hocam size benim elime ürün 1 Temmuz'da ulaşmış :)

@kadirbgcii valla direkt zaten iade ve değişim olarak cevap verdiler inceleme raporu göndermişler ek olarak fakat hiçbir inceleme yapılmamış 😀 plastik sert olduğundan dolayı kronik sanırım bu sorun değişim ve iade aynı anda çıkar diye düşünüyorum sadece birisini yapmazlar çünkü.

@kadirbgcii vallahi direkt zaten iade ve değişim olarak cevap verdiler inceleme raporu göndermişler ek olarak fakat hiçbir inceleme yapılmamış 😀 plastik sert olduğundan dolayı kronik sanırım bu sorun değişim ve iade aynı anda çıkar diye düşünüyorum sadece birisini yapmazlar çünkü.

Hocam tercih sordular mı bana fikrimi sorarlarsa iade edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı