4.800 TL monitör seçimi

Yani isterseniz biraz bekleyin, yakın zamanda ani bir fiyat artışı olacağını sanmıyorum en fazla 100TL falan zam gelir. Sonra indirime girince pişman olmak üzücü olur. Hatta bu monitörden önce Amazon'dan bir ASUS monitör almıştım sonra bunun indirime girdiğini görünce eski monitörü Amazon 1 ay koşulsuz iadesini kullanıp iade ettim ve borç alıp bu monitörü aldım.
dolar kuruna bakınca çok hızlı artıyor gibi geldi. ona göre bakınca düşşe düşşe en fazla kaça düşer ki ?

dolar kuruna bakınca çok hızlı artıyor gibi geldi. ona göre bakınca düşşe düşşe en fazla kaça düşer ki ?
Normal sitelerden büyük bir indirim beklemiyorum. İndirime girerse itopya tarzı sitelerde hatrı sayılır bir indirime girer fakat daha yakın zamanda itopyada indirimdeydi (1-2 ay önce) ve bende o zaman aldım. Risk sizin. eğer satılan site sayısı az ise fiyatı artar ama bir sürü sitede satılıyorsa bekleyip piyasayı incelemeye değebilir.

Normal sitelerden büyük bir indirim beklemiyorum. İndirime girerse itopya tarzı sitelerde hatrı sayılır bir indirime girer fakat daha yakın zamanda itopyada indirimdeydi (1-2 ay önce) ve bende o zaman aldım. Risk sizin. eğer satılan site sayısı az ise fiyatı artar ama bir sürü sitede satılıyorsa bekleyip piyasayı incelemeye değebilir.
sadece itopyada satılıyor bu ürün :D en iyisi almak

yani iyi oldu da yazık gerçekten her gün fiyat artması. monitör geldikten sonra neler yapayım hocam bu arada ilk aşamada

monitör 4800 olmuş :(

Son düzenleme:
yani iyi oldu da yazık gerçekten her gün fiyat artması. monitör geldikten sonra neler yapayım hocam bu arada ilk aşamada

monitör 4800 olmuş :(
Geldikten sonra Gigabyte control centeri kurun ve ordan yüklenmesi gerekenleri yükleyip sidekickden ayar yapın, monitör hdr destekli eğer hdr kullanacaksanız çok bir ayar yapmanıza gerek yok. Monitör ile gelen bir tarafı usb öbür tarafı ss olan kabloyu takmayı unutmayın.

@Yako0 Bu konuya bakabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı