4 adet 60W hoparlörü birlikte çalıştırmak için neye ihtiyaç var?

Merhaba, fotoğraftaki sistemi uzun süredir kullanıyordum. Fakat gövdesi artık çalışmıyor. 2 adet 60W hoparlör kaldı elimde. Şimdi aklımda aynı hoparlörlerden 2 adet daha alarak 4 adet olarak çalıştırmak var. Bu konuda çok iyi bilgim yok. Düşündüğüm şey mantıklı mı? Mantıklı ise 4 adet çalıştırmak için tam olarak neye ihtiyacım var? Yeni bir gövde almayı düşündüm fakat onda da sadece 2x60W giriş oluyor. Bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

speaker.png

Bir şey buldum sanırım, akşam buradan sizi etkiletleyip paylaşacağım. Uygun olursanız yorumunuzu duymak istiyorum.

Hocam bir şey buldum paylaşacağım demiştim ama yanlış ürüne bakmışım henüz başka bir şey bulamadım :(

60 watmı rms mi tahminimce watdır eğer öyleyse çoğu cihaz çalıştırır ama rms SE çoğu cihaz hoparlörü bağladığında yanacaktır son olrak rms olmadığını düşünüyorum istediğin cihazı al.

Merhaba, 60W olarak yazıyor hoparlörlerin arkasında. Benim de korkum 4 adet bağladığımda devreyi yakmak. 2 adet için seçeneğim var ama 4 adet için uygun fiyatlı bir çözüm bulamıyorum. Elimde 2 seçenek kaldı, AliExpress'ten 2x50W Bluetooth amfi devresi alacağım 200TL civarına geliyor. 2. seçenek bozulan gövdenin aynısından almak o da 300TL civarına geliyor ama Bluetooth yok. İkisine de 4 hoparlör bağlayamayacağım diye düşünüyorum. Kafam karıştı iyice.

Kaç watt olduğu gibi kaç ohm olduğuda önemli onu da bak hoparlörde yazar + müzik setini niye tamir ettirmiyorsun?

8ohm 60W'imiş. Müzik setini tamir ettirmek için 2 elektronikçiye götürdüm, biz yapamayız bunu yapan birine götür dediler. Hi-Fi Store var yakında, oraya gittim oradaki kişi de kem küm etti ilgilenmedi gönderdi.

8ohm 60W'imiş. Müzik setini tamir ettirmek için 2 elektronikçiye götürdüm, biz yapamayız bunu yapan birine götür dediler. Hi-Fi Store var yakında, oraya gittim oradaki kişi de kem küm etti ilgilenmedi gönderdi.
yok bulamassın öyle en temizi oto amfi alman gibi duruyor forx

Burock Br-65.4 hem ufak hem detaylı ayar kesim var fiyat pahalı ama gerçek güç istediğin cihazı bağla 2ohm 8ohm kadar bağlarsın oto amfi kendisi bende almayı düşünüyorum boyutundan dolayı AYNI PARAYA a-b clas amfilerde var ama çok büyük onlarıda tercih edebilirsin güç kaynağıda lazım tabi doğru bağlarsan 10 yıldan fazla gider YERLİ MARKA TERCİH EDERSEN 10YIL YEDEK PARÇA DESTEĞİ VAR JAMESON ÖZELLİKLE YARDIMCI OLUYOR JAMESON İÇİNDE BARINDIRDIĞI MARKALAR

jameson
burock
dragster
forx
mobass
Kaç watt olduğu gibi kaç ohm olduğuda önemli onu da bak hoparlörde yazar + müzik setini niye tamir ettirmiyorsun?

elektronikçiler bu ürünlerin yedek parçası olmadığı için ya başka cihazdan söküp takıyorlar yada ürünün içindeki paşka parçayla yer değiştiriyorlar tamir yapılmıyor çok inanmayın ben butür cihazlar yerine farklı cihazlara geçtim daha uzun ömürlü ve parçalar ayrı ayrı oluyor istediğin yerde kullanıyorsun saundbar vs 5.1 sistemler falan bunlar hikaye maks 2sene gider bozulur yaşadım sonrada servis parası çıkıyor fiyatı kadar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı