4 Adet TX fan vs 2 adet Be Quiet BL083-BL040

Sepete eklediğiniz 4 fan için 4 ayrı kargo fiyatı çıkması çok saçma bence. Satıcıya veya N11 canlı desteğe sorun isterseniz.

N11'de 40 liraya satıyor satıcı. Kendi sitesinden aldım. 27 TL'den. 5 adet vardı, artık orada da 1 adet kaldı. Kargo olayını mağaza teslim seçeneği ile hallettim. Baya sevindirdi açıkçası. Şirket İstanbul'daymış. Ataşehir'e gidip alacağım. 30 liram cebimde kaldı. 4 TX 111 liraya gelmiş oldu.

Edit: Stok kontrolü yaptım, 3'e düşmüş. Dilerseniz alabilirsiniz. 5'ten 3'e düşmesi de garip.

Son düzenleme:
N11'de 40 liraya satıyor satıcı. Kendi sitesinden aldım. 27 TL'den. 5 adet vardı, artık orada da 1 adet kaldı. Kargo olayını mağaza teslim seçeneği ile hallettim. Baya sevindirdi açıkçası. Şirket İstanbul'daymış. Ataşehir'e gidip alacağım. 30 liram cebimde kaldı. 4 TX 111 liraya gelmiş oldu.

Edit: Stok kontrolü yaptım, 3'e düşmüş. Dilerseniz alabilirsiniz. 5'ten 3'e düşmesi de garip.

Çok iyi fiyat umarım performansı iyidir. Linkini gönderebilir misiniz ben almasam bile arkadaşım alabilir o da uygun fiyatlı fan arıyordu.

Çok iyi fiyat umarım performansı iyidir. Linkini gönderebilir misiniz ben almasam bile arkadaşım alabilir o da uygun fiyatlı fan arıyordu.

Link İnşallah patlamayız stok olayından. Patlayan 1-2 kişi okudum 😀 .

Edit: Stoğu 1'e indirmişler.

Evet 1'e inmiş stok sayısı. :) Hayırlı olsun, unutmazsanız fanlar elinize geçtikten sonra ses konusunda performasının nasıl olduğunu yazarsanız iyi olur, merak ettim. :D Eğer sessiz ise ben de alabilirim kasa üstüne 1 adet.

Çarşamba günü almayı düşünüyorum mağazadan. Hortlatıp etiketlerim. 800 RPM'den fazla ses çıkacağını sanmıyorum. Ben molexe bağlayacağım. Mümkün olan en fazla sesi öğrenmiş oluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı