4 Ay içinde LGS'den 420 Puan Kazanılır Mı?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdiye kadar LGS için çok fazla çalıştığım söylenemez. Sizce şu 4 ay içinde günde hiç yoktan 4-6 saat çalışarak 420 puan almam mümkün mü?

Arkadaşlar şimdiye kadar LGS için çok fazla çalıştığım söylenemez. Sizce şu 4 ay içinde günde hiç yoktan 4-6 saat çalışarak 420 puan almam mümkün mü?

4 6 saati nasıl değerlendirdiğine bağlı neden olmasın belki daha yüksek puan bile alabilirsin ama zor olur çok yoğun.

Tamamen sana bağlı. Ne kadar bildiğine, anlama hızına, ne kadar verim aldığına göre değişir. Ben de pek çalışmamışım sınavlarda %5-%7 arası geziyordum bir ara okul pandemiden kapatıldı ilk defa 2 hafta deyip kapattılar. O zaman çok çalışıp 450 lerde bir şey almıştım.

2 sene önce girmiştim LGS'ye günde 3-4 saat çalışıyordum işkence gibiydi fazla çalışma derim psikolojik olarak çökersin. Başarılar dilerim.

Ben 8'de okula gitmiyordum fakat günde 4-5 saat falan çalışıyordum %7 girmiştim, okula gitsem muhtemelen çok daha iyi olurdu ama sana önerim fazla kasmaman. Ben denemelerde %3 falan giriyordum genelde fakat sınavda çok kasmıştım sonra batırmıştım

Sana önerim bol bol denemeye girip iyice alış, benim fen, din ve inkılapta birer yanlışım vardı fakat matematikten yüz yüze sınava alışkın olmadığım için çok stres yapıp 4 doğru yapmıştım.
Matematik önemli yani

Son zamanlardaki bir deneme sınavını notunu söyler misin? Oradan durumuna bakalım. Şimdi durum belli değilken tavsiye veremedim.

1.Deneme:
Türkçe:18 Doğru 2 Yanlış
İnkılap:9 Doğru 1 Yanlış
Din:9 Doğru 1 Yanlış
İngilizce: Full
Matematik: 12 Doğru 4 Yanlış 4 Boş
Fen: 16 Doğru 4 Boş

2.Deneme:
Türkçe: 17 Doğru 2 Yanlış 1 Boş
İnkılap: 9 Doğru 1 Boş
Din:9 Doğru 1 Yanlış
Matematik: 12 Doğru 5 Yanlış 3 Boş

3.Deneme Hız Yayıncılık olduğu için çok zorlanmıştım:
Türkçe: 17 Doğru 3 Yanlış
İnkılap: 9 Doğru 1 Yanlış
Din: 9 Doğru 1 Yanlış
Matematik: 11 Doğru 5 Yanlış 3 Boş
Fen: 10 Doğru 9 Yanlış 1 Boş

Çoğunluk 4 saat yeterli olur 6 saat dayanamazsın demiş ama benim yeni nesil ve eski nesil karışık 20 tane soruyu çözmem yaklaşık 2 pomodoro yani 50 dakika sürüyor ki ben kendime Matematikte günlük 50 soru hedefi koyuyorum artık. Diğer derslere de yetişebilmem adına 6 saat çalışmam şart.

Düzenli ve doğru çalışırsan 420 bile geçersin günlük 6 saat fazla gibi 3-4 saat yeterli denemelerinde o kadar kötü değil.

Şuan bile iyisin bence günlük 4 saat çalışma 420 yi geçmek için yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…