4 ay kala eşit ağırlıkta ilk 80 bin gelir mi?

roving

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Takribi 2024 Eylül ekim gibi düzeni yavaşça oturtup sıfırdan çalışmaya başladım. İlk başladığım halimin üstüne fazlasıyla koyduğumu düşünüyorum TYT matematikte eksi netlerle başlayıp bugün 20 bandında tutuyorum çok şükür. TYT alanında çalışmalarım 1 hafta önce tamamen olmasa da branş ve genel denemeler hariç bitti. TYT çalışırken aynı zamanda AYT'ye ufak ufak başlamıştım şu an tamamen AYT odaklı gidiyorum. Sos 1 alanında kendime güveniyorum fakat AYT matematik kısmında korkularım var. 4 ay var TYT iyi durumda AYT yükleniyorum. Hedefim Marmara iktisat ilk 100 ilk 80 bin gibi makul bir hedef belirledim kendime. Bunun altına düşmeyi hiç istemiyorum ne gibi tavsiyeleriniz olur? Çalışarak azim ederek her şey olur tabii ki ama ben bu konuda fikri olan dostlardan tavsiye almak istiyorum. 15 AYT matematik bana yeterli olacağını varsayıyorum. Yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.

Dostlar selam. Takribi 2024 Eylül ekim gibi düzeni yavaşça oturtup sıfırdan çalışmaya başladım. İlk başladığım halimin üstüne fazlasıyla koyduğumu düşünüyorum TYT matematikte eksi netlerle başlayıp bugün 20 bandında tutuyorum çok şükür. TYT alanında çalışmalarım 1 hafta önce tamamen olmasa da branş ve genel denemeler hariç bitti. TYT çalışırken aynı zamanda AYT'ye ufak ufak başlamıştım şu an tamamen AYT odaklı gidiyorum. Sos 1 alanında kendime güveniyorum fakat AYT matematik kısmında korkularım var. 4 ay var TYT iyi durumda AYT yükleniyorum. Hedefim Marmara iktisat ilk 100 ilk 80 bin gibi makul bir hedef belirledim kendime. Bunun altına düşmeyi hiç istemiyorum ne gibi tavsiyeleriniz olur? Çalışarak azim ederek her şey olur tabii ki ama ben bu konuda fikri olan dostlardan tavsiye almak istiyorum. 15 AYT matematik bana yeterli olacağını varsayıyorum. Yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.
İlk 20 bin bile gelir. Sadece günü gününe ve ayt odaklı çalışmaya devam et

İlk 20 bin bile gelir. Sadece günü gününe ve AYT odaklı çalışmaya devam et.

Tabii ki olmaması için hiçbir sebep yok günü gününe planı programlı bir şekilde ilerletilirse imkansız değil fakat dediğim gibi AYT matematik kısmında endişelerim var anlamakta zorlandığım bir kısım :D

@roving TYT'nin bir kısmını halletmeden AYT olmuyor. Örneğin TYT fonksiyon olmazsa sende uzak dur direkt AYT'den hiç yapamazsın.
Hocam kesinlikle fonskiyon denen adam olmadan ayt pek oturmuyor fakat biliyorum ve üstüne koymaya çalışıyorum aslında demek istediğim şey arkadaşın dediği ilk 20 bin ilk 30 bin veyahut başka bir sıralama merakı değil aslında net birsey kimse söylemez kimse bilemez benim hedefim bahsettiğim okul ve bölüm 4 ay da sizin gözlemlerinizede güvenerek neler olabileceğini merak ediyorum ortalama 6 saat gibi bir çalışma sürem var.

@roving ilk 20 bin bence zor bayağı sayısala göre kolay bile olsa zor bir rakam 4 ayda. TYT matematikte bir seviyeye gelmeden AYT matematik çözme bence çok karışır. Bir de tam netlerin ne kadar?

Hocam 80 90 bin tercih edeceğim okullar arasında yeterli TYT neti 60 küsurlerde diyebilirim AYT denemesi daha çözmediğim için pek net bir şey söyleyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı