Sizce alınır mı?
Ürün açıklaması 10 DK FurMark testinde Max 64 derece. Kartların termal bakımları yeni yapılmıştır. Kutu mevcut fatura garanti yok. 4 ay mining yapıldıktan sonra 1 senedir kutularında beklemektedir. Hafif pas ve korozyon mevcut.
Sizce alınır mı?
Ürün açıklaması 10 DK FurMark testinde Max 64 derece. Kartların termal bakımları yeni yapılmıştır. Kutu mevcut fatura garanti yok. 4 ay mining yapıldıktan sonra 1 senedir kutularında beklemektedir. Hafif pas ve korozyon mevcut.
Sizce alınır mı?
Minnig kart alınir furmak yaparken sensör değerlerine bak OCTT ile VRAM test yap en sonda superposition testi yap bu testlerde sorun çıkmasa al bir de güzel bir bakım yaptır uzun süre seni götürür.
Bu fiyata 6700 XT varken 3060 Ti alınmaz. Miningli karta pek güvenemiyorum çünkü kart sahibi yanıltıcı bilgi verebiliyor. Gerekli testleri isteyip ona göre alırsın ya da almazsın, orası sana kalmış da ben güvenemiyorum şahsen.
Bu fiyata 6700 XT varken 3060 Ti alınmaz. Miningli karta pek güvenemiyorum çünkü kart sahibi yanıltıcı bilgi verebiliyor. Gerekli testleri isteyip ona göre alırsın ya da almazsın, orası sana kalmış da ben güvenemiyorum şahsen.
Minnig kart alınir furmak yaparken sensör değerlerine bak OCTT ile VRAM test yap en sonda superposition testi yap bu testlerde sorun çıkmasa al bir de güzel bir bakım yaptır uzun süre seni götürür.
Şu an RX 580 8 GB ASUS Armor kullanıyorum. Karttan memnunum, fakat kartı soğutamıyorum ve kart AMD Software açtıktan sonra %75 kullanımın altına inmiyor. Bazı oyunlarda, örneğin Apex Legends gibi, oyuna girerken ilk 10 dakika falan bulanık bir görüntü gösteriyor. CS2'deki kontrast ayarını NVIDIA kartlarda açtığım zaman daha net ve daha parlak görüntü elde ediyorum. Düşmanları daha kolay fark ediyorum. Ancak kendi kartımda kontrast ayarını açtığımda o netliği yakalayamıyorum.
Kanka, 3060 ti 3070'den iyi performans verdiği için aslında bu karta yöneldim. Şu anda AMD kullanıcısıyım; uzun bir süre AMD kart kullanmak istemiyorum. Kartım sırf AMD diye Nvidia'ya geçmek istiyorum çünkü kartı soğutamıyorum.