- Makaleler
- 65
Mantıklı değil bunun farkındayım zaten. Arada çok fazla yıl farkı var, ama şu açıdan bakıyorum: Mesela AMD kartlarda FSR açarak FPS'i yükseltiyorum. Şu an kullandığım kartta bile böyle. Bu durum bazı AMD kartlarda gerekmese bile, ben kaliteyi sevdiğim için FSR açacağım ve oyunları yüksek grafik ayarlarında oynayacağım oyunu yani kartı biraz zorlayacağım. O yüzden AMD kısmına çok bakmadım aslında. NVIDIA o kaliteyi veriyor; FSR ile de yetmeyen oyunlarda FPS'imi arttırırım. Kartı yoracak bir durum olduğu için, zaten kartın AMD kadar ısınacağını düşünmüyorum.@Wish_K, RX 580 dediğiniz kart kronik sorunlu zaten ve 2017 yılında çıkmış bir kart. 2017 yılında çıkmış bir kart ile 2021 yılında çıkmış bir kartı kıyas etmek mantıklı mı?
Yazdığım yorumu şu an mantıksız buluyorum Şu an AMD vs. NVIDIA karşılaştırmasına baktım. AMD her türlü 3060 Ti'dan daha az ısınıyor. Eğer takas karşılığı 6700 XT bulabilirsek, neden olmasın?Açıkçası karar sizin. Verebileceğim tavsiye, ön yargı ile yaklaşmamanız olur. AMD'nin eski kartlarını ben de önermiyorum ve her yorumumda belirtiyorum ancak AMD, RX 6000 ve sonrasında cidden iyi iş yaptı. YouTube'dan sıcaklık değerleriyle alakalı videolara da bakabilirsiniz, soğutması gayet yeterli. Ona göre de kararınızı verirsiniz. Çok fazla ön yargıyla yaklaşıyorsunuz, ön yargınızı kırmadığınız sürece yeni gemilere yelken açabilmeniz de pek mümkün gözükmüyor.
Reis, aslında vidası var bu fotoğrafta açı yüzünden gözükmemiş. Bu kartın o taraftaki vidaları zaten içine gömük şekilde.Sağ fan tarafında 2 vidası eksik gözüküyor alınmaz.
Reis, aslında vidası var bu fotoğrafta açı yüzünden gözükmemiş. Bu kartın o taraftaki vidaları zaten içine gömük şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.